Everest Poker $100 freeroll - június 6.
$100 freeroll az Everest Pokeren csak a Poker Akadémia játékosainak június 6-án 21:00-kor. A versenyre jelszóval lehet majd regisztrálni, amit játékosainknak küldünk ki.
Itt töltheted le az Everest Poker teljesen magyar nyelvű szoftverét.
A jelszó a versenyre: akade100
Üdv!
Regisztrált játékos vagyok az Everesten, marton79 névvel. Milyen asztalt kell keresni és legkésőbb meddig kapjuk meg a jelszót? (Gondolom, hogy az email címre külditek.)
Köszi a választ!
Majd' két hónap alatt freeroll-on már összekapartam 52 centet 1.-3. helyezésekkel, szóval bizakodva várom a versenyt! :)
Majd' két hónap alatt freeroll-on már összekapartam 52 centet 1.-3. helyezésekkel, szóval bizakodva várom a versenyt! :)
Üdv!
Regisztrált játékos vagyok az Everesten, marton79 névvel. Milyen asztalt kell keresni és legkésőbb meddig kapjuk meg a jelszót? (Gondolom, hogy az email címre külditek.)
Köszi a választ!
vazze! az már több mint 3 $ éves szinten!!! :D
A hétvégén én is összekapartam 0,7 dolcsit, asztán hétfő este "jó" passzban voltam, és 0,05-ös no limit asztalokon el is szórtam az egészet... nem tudtam 4. helynél előrébb végezni. De a limites asztaloknál elért helyezéseim adtak egy kis önbizalmat... :D
vazze! az már több mint 3 $ éves szinten!!! :D
Ő legalább plusszban zárja az évet... ;)
Már lehet jelentkezni a junius 6.freeroll-ra az everesten. mikor tudom meg a jelszót, és honnan? Előre is köszi a választ
Már lehet jelentkezni a junius 6.freeroll-ra az everesten. mikor tudom meg a jelszót, és honnan? Előre is köszi a választ