Póker Fórum Archívum > Freeroll > NextPoker privát $200 freeroll sorozat - 2008 január

Kuba
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 29. 18:07

Jelszo?

Ma este 20:30-kor $200 NextPoker privát freeroll harmadik forduló.

Üdv.

Most egyszer kiprobálom ezt a termet. Mikor irjátok ki a jelszot? Visszaolvastam és most is kezdés elött pár percel? Bocs a kérdésért de ennek mi értelme?
Kössz.

Skiboy
Válasz Kuba kommentjére
2008. jan. 29. 18:19

Üdv.

Most egyszer kiprobálom ezt a termet. Mikor irjátok ki a jelszot? Visszaolvastam és most is kezdés elött pár percel? Bocs a kérdésért de ennek mi értelme?
Kössz.

Pár perccel a kezdés előtt.
Az értelme, hogy külföldiek ne nagyon tudják megszerezni a jelszót.

naná hogy
Válasz Kuba kommentjére
2008. jan. 29. 18:19

Üdv.

Kössz.

Azért írják ki az utolsó percekben, hogy minél kevesebb idegen játékos legyen , vannak külföldi fórumok ahol vadásszák a privát freerollok jelszavát, ami nem igazán etikus. Egyébként meg szerintem Te sem szeretnél 60 ember helyett 260-al játszani, legalábbis gondolom.

Üdv

pokkornel
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 29. 18:59

regisztráltam, de a kódot nem írtam be. Lehet belőle gond? (innen töltöttem le a termet)

username: pokkornel1

előre is köszi

Admin
Válasz pokkornel kommentjére
2008. jan. 29. 19:04

regisztráltam, de a kódot nem írtam be. Lehet belőle gond? (innen töltöttem le a termet)

username: pokkornel1

Elvileg nem lesz gond, így se.

Kuba
Válasz naná hogy kommentjére
2008. jan. 29. 20:07

Azért írják ki az utolsó percekben, hogy minél kevesebb idegen játékos legyen , vannak külföldi fórumok ahol vadásszák a privát freerollok jelszavát, ami nem igazán etikus. Egyébként meg szerintem Te sem szeretnél 60 ember helyett 260-al játszani, legalábbis gondolom.

Üdv

Jaaa, erre nem is gondoltam. Én kis naiv azt hittem ha már csak az akadémiás bonus koddal együtt fogadja el a jelentkezést, ugy se lessz több jelentkezö csak az itteniek. Kössz a felvilágosítást. Csáó

Admin
Válasz Kuba kommentjére
2008. jan. 29. 20:17

A ma esti jelszó nyolcszáztizennyolcezer-háromszáznegyvenkilenc számjegyekkel beírva!

Kuba
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 29. 20:21

Kössz. Nem is tudtam, hogy ennyien vagyunk..

dassad
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 29. 20:40

57 -diknek estem ki egy sorral. az ellenfelnek kiraly nekem q volt. Gratula -foglar-. Szep volt. Sok sikert mindenkinek

Littlemage
Válasz dassad kommentjére
2008. jan. 29. 23:01

Na... 11-ként estem ki. 66-om nem volt elég jó Skiboy JJ-e ellen. Pedig volt, hogy CL is voltam :) Lehet sitoutolni kellett volna.

Nem jó így nem otthon játszani, nem tudok ide koncentrálni, egy másik versenyről is buborék előtt estem ki.

Élő ügyfélszolgálat