Jelszo?
Ma este 20:30-kor $200 NextPoker privát freeroll harmadik forduló.
Üdv.
Most egyszer kiprobálom ezt a termet. Mikor irjátok ki a jelszot? Visszaolvastam és most is kezdés elött pár percel? Bocs a kérdésért de ennek mi értelme?
Kössz.
Üdv.
Most egyszer kiprobálom ezt a termet. Mikor irjátok ki a jelszot? Visszaolvastam és most is kezdés elött pár percel? Bocs a kérdésért de ennek mi értelme?
Kössz.
regisztráltam, de a kódot nem írtam be. Lehet belőle gond? (innen töltöttem le a termet)
username: pokkornel1
előre is köszi
regisztráltam, de a kódot nem írtam be. Lehet belőle gond? (innen töltöttem le a termet)
username: pokkornel1
Azért írják ki az utolsó percekben, hogy minél kevesebb idegen játékos legyen , vannak külföldi fórumok ahol vadásszák a privát freerollok jelszavát, ami nem igazán etikus. Egyébként meg szerintem Te sem szeretnél 60 ember helyett 260-al játszani, legalábbis gondolom.
Üdv
A ma esti jelszó nyolcszáztizennyolcezer-háromszáznegyvenkilenc számjegyekkel beírva!
Kössz. Nem is tudtam, hogy ennyien vagyunk..
57 -diknek estem ki egy sorral. az ellenfelnek kiraly nekem q volt. Gratula -foglar-. Szep volt. Sok sikert mindenkinek
Na... 11-ként estem ki. 66-om nem volt elég jó Skiboy JJ-e ellen. Pedig volt, hogy CL is voltam :) Lehet sitoutolni kellett volna.
Nem jó így nem otthon játszani, nem tudok ide koncentrálni, egy másik versenyről is buborék előtt estem ki.