Aranyos ez a "challenge".:) Ha mégsem sikerülne, azért ne kedvetlenedj el! Nem lehet mindenkinek szerencséje.:-(
Nem kell hozzá fél év! Irány 100$ hyperHU, utána 200, 300, 500, és 2db 1K hyper, 2K sima turbo, 5K turbo és meg is vagy. Egy nap alatt össze lehet hozni. Minek vesződnél fél évvel?
hajrá, vagy sikerül vagy nem.
ülj be egy hu asztalhoz a rolloddal és ha duplázol ülj egyel feljebb.
Amúgy good luck:)
ennyi "értelmes" választ... hát nem ezt vártam...
kösz, valószínűleg full ring cash game vagy hu sng lesz a játékom és 20buyinos br management azaz először
NL5el kezdek 200$ig onnan pedig váltok NL10re aztán ha visszaesnék NL10en 20buyin alá akkor megint NL5 amíg újra elérem a 200$t és így tovább a limiteken
Jó hogy újra indult a PA shop.Piros pöttyös labdákat mikor fogtok dobálni?Először szerintem megcélozhatnál egy PA-s pólót.
Akkor itt egy értelmes válasz:
Nem fog összejönni fél év alatt 10K. Miért?
Az havi mondjuk 1700$. Tegyük fel HUsngzel. Első hónapot 5$-on kezded. Nem fogod minden nap tolni, mert nagyon kevesen tolják minden nap. De ok, legyen havi 90 óra játék (és akkor még nem elemeztél, nem tanultál, nem fejlesztetted a játékod). Nem vagyok otthon turbó avg játékidőben, de legyen mondjuk 10 perc/sng. Az 540 sng/hó. Ahhoz, hogy 5$-on 540 sngvel mondjuk 800$-t keress (ne legyen 1700, ugye átlagban kell annyi, majd később szanaszét keresed magad) kb 30%-os roit kéne hoznod. Még ilyen alacsony téten se lehet annyit, bármilyen jó is vagy.
Ha minden hónapban szintet tudsz lépni, akkor olyan 36$ abival tudsz számolni (5-10-20-30-50-100-as szintek esetén). 36$ abinál, hogy átlag havi 540 sng-vel 1700$-t keress átlagosan 8% roit kell hozni. Ez a roi hozható 5-10-20 turbón imo, ha nagyon jó vagy, de 30-50-100-on már nagyon, nagyon kevesen tudnak ennyit hozni.
Miért nem fog még sikerülni?
Nem veszed komolyan a pókert. Azt hiszed ez egy olyan játék, ahol bármi megtörténhet, ha a tündérkirálynő rád hinti a varázsport, a PS rng jókedvében van, és beüt az up.
Azt gondolod, hogy a pókerben a legfontosabb, hogy a lehető legrövidebb idő alatt sokat nyerjünk.
Nem fejlődni szeretnél, nem jó játékos akarsz lenni, nem eredményesen szerepelni a limiteken, hanem minél több pénzt nyerni rövid idő alatt.
Máris fél év alatt 10K-t akarsz nyerni, amikor még azt sem tudod, melyik a neked való játék.
4-5 éve tolod, és még mindig azt hiszed, hogy csak azért nem nyersz annyit, mint a többiek, mert szerencsétlenebb vagy náluk.
Agresszív BRM-et akarsz alkalmazni, de nem lehetsz benne biztos, hogy lejjebb tudsz lépni, ha buksz, vagy abban, hogy nem lépsz feljebb, ha tiltelsz.
Az írásodból úgy tűnik, hogy nem vagy otthon a mental gameben, meg a helyes mindset fejlesztésében. Ez tilteléshez, motiválatlansághoz vezethet, ami egyenes út ahhoz, hogy eltilteld a rollod, helytelen BRM-et alkalmazz, ne az A játékodat játszd.
Ne csodálkozz, ha a rulettel jönnek, meg a negatív kommentekkel, ha egy szóval sem említetted, hogy fejlődni szeretnél, hogyan tervezed a játékod fejlesztését.
Egyik kérdésedben sem volt arra utalás, hogy hogyan tudnád javítani a játékod, vagy elemezni azt, megtalálni a saját hibáidat.
Amennyiben az érdekel csak, hogy könnyen nyerj sok pénzt, addig csak szerencsejátékos vagy, és nem pókeres.
Písz
Szerintem ne félév legyen a cél, hanem 1 év...
Elsőnek letiltanám magam a CG-ről, és SNG-n MTT-n is mindig az adott szinthez állítanám be a limitet. Helyedbe HUSNG-n vagy MTT-n lépcsőznék.
Van 1 eretnek módozatom a BRM-re:
Ha a rollod 10% eléri a következő szintre való 1BI-t, akkor nevezel, ha nem akkor még nem lépsz följebb, hanem gyűjtöd a 10%-ot. Ha neveztél és kiestél akkor várod amíg a roll 10%-át megint eléred a kisebb szinten. Én így növeltem egész gyors a rollt 1,1-től 22ig. (215nél már nem mertem).
Viszont nekem volt már bőven rutinom a starsos korszakom előtt is, és MTT-n sose tiltelek. Neked ez nem biztos h nyerő lenne.
Szia
Ezt nem komoly ugye? Nem lenne jobb ha elösször valami elérhető célt tüznél ki?
Mondjuk 500$ ez azért is lenne jo mert annak van realitása. Lennének kis sikereid, amik segitenének a továbbiakban. A pörgös cg halott dolog szerintem, mert ahogy eddig ugy most is kicsontoznak.
Én is ajánlom acoimbra stratégiáját. Ha van turelmed és napi pár órád akkor már csak idő kérdese.
A turbo SNG pár ora alatt lemegy és pár percenként indul.
Akárhogy is döntesz sok sikert.
Gábor