ennyi "értelmes" választ... hát nem ezt vártam...
ez 1000-ből 1 embernek ha sikerül először max. $5-os MTT-ken SNG-kon indulhatsz vagy NL 5-ön játszhatsz havi 1000 $ jönne össze max. ha jó vagy ez van !!!!
De komolyan most mit vársz? Nem abból kell kiindulni, hogy zseni vagy, hanem abból, hogy átlag játékos(vagy inkább rosszabb). A topicnyitás helyett ezt kellett volna tenned: 1. Kitalálod mit játszasz. 2. Megnézed, hogy az átlag regek mit produkálnak az adott játékban(roi vagy bb/100) 3. Megnézed mennyi időt tudsz a játékra fordítani 4. Osztasz, szorzol, hozzáadod a bónuszt, és megvan az eredmény 5, számológéppel 2 perc alatt. 5. Konstatálod, hogy ha nem vagy rosszabb az átlag regeknél, akkor lesz egy kis zsebpénzrevalód, de a 10k-t max forintban éred el(ha még romlik egy kicsit)
A tanulást/alázatot/önismeretet teljesen kihagytad a bejegyzésedből! Szerinted így ki vesz komolyan? Ne sértődj meg a közösség hozzáállásán, nem te vagy az első aki itt álmodozik!
Miért vagytok ennyire negatívak?Kis változtatással meg lehet csinálni.
fél év helyett énis 1 évet mondanék,és a napi 3-4 óra is elég kevés...Inkább havi 120-150 óra kéne
A két nickeden van 7500 játék és 2000$ profit,ez nem is rossz...
Olyan termet kell választani,ahol jókis cashback van és leaderboard...
ez 1000-ből 1 embernek ha sikerül először max. $5-os MTT-ken SNG-kon indulhatsz vagy NL 5-ön játszhatsz havi 1000 $ jönne össze max. ha jó vagy ez van !!!!
20bb/100 reális nl5-ön? (100K hand, 1000$) az ok, hogy egy 100 vagy 200-as player lemegy oda és szétcsapja a mezőnyt. De aki most kezdi és videókból tanul annak elérhető ez a nagy wintrate?
Én 2009-ben megcsináltam 9 hónap alatt.
Mondjuk az egy kicsit gyengébb mezőny volt.
Én 2009-ben megcsináltam 9 hónap alatt.
Mondjuk az egy kicsit gyengébb mezőny volt.
10K$ nem lehetetlen, nekem tavaly kb. 12k lett, napi 8 óra "rendes" munka mellett/után/közben...
igaz nem egy százasból kezdtem.és sok "áldozattal" járt, szóval ha visszanézek,
azt kell mondanom, hogy nem érte meg...nagyon nem.
idén próbálom okosabban csinálni, és más jellegű célok lebegnek előttem.
gl, remélem sikerül neked!