Udv
Elore is elnezest kerek, a postom nem kapcsolodik a topikhoz, de lusta voltam tovabb keresgelni.
Kerdesem a kovetkezo:
Rendelkezem kb 25k£-tal az angol bankszamlamon es hamarosan hazafele veszem az iranyt.
Hogy jarok a legjobban, ha HUF-t szeretnek csinalni a GBP-bol?
-Nyilvan a magyar szamlamra nem utalom at
-Skrill-re van ertelme feltenni, aztan otthon Skrilles kartyaval levenni aprankent? (nem kell uj account, van es van bankkartyam is)
-kpben vigyem haza es kerjek vmi penzvaltotol egyeni ajanlatot?
-kpben vigyem haza es a nagymennyisegu magyar kiutazoval aprankent csereljem el HUF-ra?
(( Ha esetleg vmi admin erre jar es tud jobb helyet a kerdesemnek, akkor helyezze at))
Feltételezem, az angol számládról történő kp felvételnek is van költsége.
transferwise nekem az imént 386,7750-es HUF/GBP-t köpött ki currencyfair pedig 384,3-at.
Hasrütés alapján választott correctchange pénzváltó középárfolyama most épp 390.
Én ezeket figyelembe véve nem a kápét választanám, ha a saját pénzemről lene szó.
Szerk.: A különbség eleve nem nagy/akkora hogy megérje szerintem tilosban járni miatta, de még ráadásul ha a kápé felvét 100-as nagyságrendű fee különbséggel (Fontban) jár a transferwise-hoz történő utaláshoz képest, akkor akár teljesen el is olvad(hat).
Feltételezem, az angol számládról történő kp felvételnek is van költsége.
transferwise nekem az imént 386,7750-es HUF/GBP-t köpött ki currencyfair pedig 384,3-at.
Hasrütés alapján választott correctchange pénzváltó középárfolyama most épp 390.
Én ezeket figyelembe véve nem a kápét választanám, ha a saját pénzemről lene szó.
Szerk.: A különbség eleve nem nagy/akkora hogy megérje szerintem tilosban járni miatta, de még ráadásul ha a kápé felvét 100-as nagyságrendű fee különbséggel (Fontban) jár a transferwise-hoz történő utaláshoz képest, akkor akár teljesen el is olvad(hat).
Nem értem ezt a teljes elszakadást Angliától. Én is most jöttem haza, van lém a kártyámon, ha bármi kínom van vissza megyek tesómhoz/haverokhoz felveszek pénzt. 2.5 óra repülővel nekem kb annyi mintha Pestre mennék vonattal. Cigivel a repjegyen is spórolok.
Omaha cg-t választanám, ha újrakezdo vagy. Plo10 Kezdesnek es coaching rovid időn belül vagy csak 1 óra Kezdesnek ahol arról van szo, hogyan elemezz es fejlődj .
Nem, az angol szamlamon nincs koltsege a kp felvetelnek.
Nem értem ezt a teljes elszakadást Angliától. Én is most jöttem haza, van lém a kártyámon, ha bármi kínom van vissza megyek tesómhoz/haverokhoz felveszek pénzt. 2.5 óra repülővel nekem kb annyi mintha Pestre mennék vonattal. Cigivel a repjegyen is spórolok.
Persze visz ki magával haveroknak eladja. Nekem is igy féláron volt.
ekkora összegnél figyeld az árfolyamokat ;) mármint 25k fontnál