Én elinnám, meg tennék belőle 1-2 mixet.
Sportfogadás Arbitrázs
Udv!
a transferwise jol valt, en mar tobbszor hasznaltam, nezd meg az oldalukat. felszazalek kezelesi ktg + korrekt arfolyam. kp-ben hazahozni es penzvaltonal valtani szinten jo lehet (lsd valutacentrumponthu) (en mondjuk speciel nem szivesen utazgatnek kb 10 millaval a zsebben) banki penzvaltas rablas, felejtos.
amit mindenkepp javaslok, hagyj penzt az angol szamladon; meg ha vegleg hazakoltozol is, vasarolni meg akkor is erdemes Angliabol a neten (e-bay, Sportsdirect, Amazon, stb.) ezekhez viszont sokkal jobb az angol bank kartya/ szamla /paypal mert ha el is fogadjak a fizetest forintban, akkor is horror arfolyamon szamolnak.
Koszi, ez termeszetesen igy lesz, van masik kartyam, azon tervezek ezen felul casht hagyni hasonlo celokra.
Ez a transferwise ez ha jol ertem azt csinalja, h odaadom nekik a £omat es ok adnak helyette HUF-t. A gondolom altalam megadott magyar szamlara es ennyi?
Esetleg igenyelhetsz Revolut bank kartyat (Mastercard). Ingyenes, nincs eves dij, se feltoltesi dij, angol szamlarol feltoltod es Magyarorszagon azzal vasarolsz forintban. Minimalis a konverzios veszteseg es havonta 500 font kp felvet ingyenes barmelyik atm-bol.
A Revolut ugyanaz a ceg, mint a Skrill/Neteller (Optimal Payments).
https://revolut.com/
Prepaid Travel Cards: lock in the best rates - MSE