Ez csakis céloktól függ. Persze gondolom az a cél, hogy pénzt nyerjél, de ahhoz, hogy azt a pénzt legyen értelme kivenni és valamit venni is tudjál belőle, nagyon hosszú az út.
Már többször rájöttem, hogy nincs értelme micro stakes-en játszanom, max hobbiból. Hónapok eltelhetnek, hogy nyerjek 100 dollárt, miközben munkával egy nap alatt megkeresek annyit. Nagyobb összeggel meg a bizonytalan idegállapotom miatt nem játszom. :) Ez alatt azt értem, hogy ha $100k lenne a számlámon, akkor is képes lennék nullára tiltelni.
Szóval 100 dollárból nem kezdenék bele úgy, hogy nagy céljaim lennének. Azt is tudom, hogy a mai napig vannak olyanok, akik egy év alatt csinálnak $100-ból $50k-t, de az kb százezerből 1-nek sikerül.
Pl. ez egy elég rossz ötlet volt szvsz.
Olyan ez a kérdés kicsit mintha azt kérdezném meg tőletek, hogy szerintetek mennyi idő kell, hogy le tudjak fogyni?
Nem nagyon lehet rá válaszolni.
most őszintén.
ki merné egy fiatalnak jószívvel ajánlani?
Én! :cool:
Főleg akkor ha döntenie kell, hogy Angliába mosogasson, pincérkedjen stb. vayg itthon poki.
Apropó jut eszembe, a ruszkik nemcsak a pókerhez értenek remekül, hanem a síeléshez is. :))
LiveLeak.com - Using the Bus System in Russia
most őszintén.
ki merné egy fiatalnak jószívvel ajánlani?
Ha most lennék olyan fiatal, amilyen a kezdetekkor voltam, akkor lehet elsiklanék e játék felett.
Nagyon nagy hiba lenne.
simán belekezdenék...
akár 5 év múlva is...
de hát egyeseknek már most világvége hangulata van nemhogy 5 év múlva...
ma már nem lehet egy kezdökéztáblázattal a képernyő mellett dollárezreket nyerni sokaknak ez a baja és ezért nam ajánlják.. de aki 5 éve nagy nyerő volt és foglalkozik a játékával az ma is nagy nyerő és 5 év múlva is az lesz... majd meglátjátok...addig is ti csak siránkozzatok hogy milyen erős a mezőny megalol...
a versenyeket viszont felejstd el. vagy kis tétetes sng-k-ről indulj vagy cash game.... a későbbiekben versenyzést csak is ez alapozhatja meg
de a legjobb ha elolvasod: Luigi a legfontosabb cikkem
google a barátod
Sok 20 év körüli fiatalban felmerül ez a kérdés. Én azt mondom,h ha nincs más dolga és amúgy is otthon ülne a gép előtt mert egész nap csak gémerkedik, akkor már inkább kártyázzon.