Simán belekezdhetsz, ha hobbiként fogod fel és nem azok a terveid, hogy a következő 2-3 évben ebből akarsz megélni minden idődet rászánva, mert arra az esély kb 1 ezrelék.
Úgyhogy munka mellet esti szórakozásként játszhatsz nyugodtan, akkor meg ha be esik 1-2 pár 100 dollár körüli nyeremény mtt-n/mttsng-n ürölj, hogy van egy kis zsebpénzed a hétvégi bulira.
Pl. ez egy elég rossz ötlet volt szvsz.
Nem ertem azokat akik azt mondjak hogy ne kezdjen bele. Micro limiten legyen az barmelyik jatektipus, mindig is hemzsegni fognak a fishek. Es hogy meddig jut el, az csakis a hozzaallastol fugg. Megfelelo alazattal hangyapocsnyi tehetseg nelkul is meg lehet verni meg a lowstakes mezonyt is, sot szvsz akar midstakest is, ahol azert nagyon korrekt kis orabert lehet hozni. Persze mostmar sokkal nehezebb, mint 5 evvel ezelott, sokkal tobb "szenvedessel" jar, tobb idobe telik, de nem lehetetlen.
De lehet, hogy azt az energiát és időt már valami normális szakmába kéne fektetni, ami hosszútávon kifizetődőbb.
Magyarország jobban teljesít.
De lehet, hogy azt az energiát és időt már valami normális szakmába kéne fektetni.
Magyarország jobban teljesít.
mindenképp lehetne szerintem. a pókeren keresztül tanultam meg a dolgokhoz való hozzáállásról egy csomó dolgot. Valószínű, hogy 10 év múlva nem pókerből fogok élni, de mindaz amit az ezzel eltöltött évek alatt tanultam komoly befolyással lesz az akkori életemre is.
Naná, hogy belevágnék!
Rendkívül primitív játék a póker
A nehézsége abban rejlik, hogy alázattal/önkritikával kell rendelkezned
nem kell különösebb kreativitás ahhoz, hogy nyerő legyél.
Az első és a harmadik arra vonatkozik, hogy könnyű egy leosztást jól lejátszani, egy leosztáson belül jól felmérni a rangeket, jó döntést hozni.
A második arra, hogy mindezt 10.000szer egymás után megtenni nehéz, mert közben 5ször belefutsz KK vs AA-ba, set oversetbe, meg egyéb finomságokba, és mentálisan megtörsz tőle... Ha gyenge vagy.
Megfelelo alazattal hangyapocsnyi tehetseg nelkul is meg lehet verni meg a lowstakes mezonyt is, sot szvsz akar midstakest is....