Littlemage
Válasz ceewyl kommentjére
2010. nov. 5. 5:47

Megrendeltem en is oket. Sima alap megrendelessel, ami a legolcsobb. Nektek is azzal jott meg igy viszonylag hamar?

danfiu
Válasz Littlemage kommentjére
2010. nov. 5. 6:04

Nekem kb 1 het volt mire megjottek:) Mondjuk Anglia-Dania tavolsag az nincs messze:)

Littlemage
Válasz danfiu kommentjére
2010. nov. 5. 6:21

uhh en a .comrol rendeltem. ez hiba volt? remélem nem, ceewyl is onnan rendelte.

Littlemage
2010. nov. 5. 6:26

Ha valakit erdekel tampontnak, 115 dolcsiert rendeltem, 28 dolcsi lett a postakoltseg.

ceewyl
2010. nov. 5. 10:26

uhh en a .comrol rendeltem. ez hiba volt? remélem nem, ceewyl is onnan rendelte.

Igen, én is .com-ról rendeltem, a legolcsóbb szállítással.
Nekem kb. 50$-ra volt 10$ a szállítási ktg.

Littlemage
Válasz ceewyl kommentjére
2010. nov. 11. 9:17

Ket reszletben jon a csomag. shipped nov 5 es 10, varhato erkezes dec. 13. No, majd meglatjuk, ha megerkeznek, majd megirom. :).

KillBill100
2010. nov. 11. 9:21

sziasztok,
de jó,itt ez a topic.
szeretnék rendelni,de nem tudom honnan tudhatnám meg,hogy mennyi a szallitasi költség ide hozzánk.
Manchester United Mesh Baseball Cap - Black: Amazon.co.uk: Sports & Leisure
tudna valaki segiteni?(utannanezni)
köszi!

Littlemage
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. nov. 11. 11:26

sziasztok,
de jó,itt ez a topic.
szeretnék rendelni,de nem tudom honnan tudhatnám meg,hogy mennyi a szallitasi költség ide hozzánk.
Manchester United Mesh Baseball Cap - Black: Amazon.co.uk: Sports & Leisure
tudna valaki segiteni?(utannanezni)
köszi!

ha elkezded megrendelni, elobb utobb kiirja. de nm emlekszem rá pontosan. amugy hozzávetolege koltsegnek veheted a mi 2 mintank ceewyllel, mondjuk mivel ez 1 db, s nem is konyv, lehet hogy a szallitas ktg kozel aranyosan nagyobb lesz.

Littlemage
2010. nov. 22. 11:12

No, elso csomag meg is erkezett 2db. konyvvel.

TheStig
2010. nov. 22. 11:18

félig OFF:
valaki rendelt már innen fényképezőgéphez cuccokat? konkrétan objektivet szeretnék venni, és itt szállitással is jóval olcsóbb mint nálunk, csakhát ugye az objektiv elég érzékeny müszer ...

Élő ügyfélszolgálat