medgypeti
Válasz zoltanh kommentjére
2011. okt. 13. 22:05

Sima Kindlet lehet rendelni, Kindle Touch nincs Európában még.

Morzdomigron
Válasz medgypeti kommentjére
2012. jan. 25. 1:37

Még sosem rendeltem ilyen helyről, de lenne pár kérdésem. Nézegettem a szállítási költségeket Amazon.com Help: Europe a per item az világos, de a per shipment az azt jelenti hogy rendelésenként ennyi az ára? Tehát ha egy csokorban leadok mondjuk 20 itemet, akkor a szállítási költség 1 x shiping price + 20 x item price?

A másik, hogy akkor most szállítanak hazánkba, vagy sem? Elklikkolgattam az orderig, és 5-ből 3-hoz azt írta hogy a megadott címre nem szállítják. Ez tök random hogy mit igen mit nem?

Végül ha valamit mégis kihoznak, akkor a shiping price-on kívül még egy vám is terheli? Erről hol lehet informálódni hogy mekkora nagyságrend?

Ugye elég jó árakat lehet elcsípni, viszont ha figyelembe vesszük a szállítási költséget + vámot akkor már ott tartunk hogy ráfizetünk. De tegyük fel még így is olcsóbb mint itthon (pár %-al). Megéri-e a nagy hajcihő és az esetleges kockázat hogy nem egyben érkezik meg a csomag? És egy esetleges garanciánál vissza kell küldeni a világ végére?!

ChEaTeR
Válasz helbee kommentjére
2012. jún. 16. 1:39

Az amazon.com oldalon kaptam 150$ értékű vásárlási utalványt, de jelenleg KP-ra lenne a legnagyobb szükségem, ezért inkább el szeretném adni mint levásárolni.

Elvileg bárki másra átruházhatom, korlátlan ideig felhasználható és több részletben levásárolható.

Az ára 130$
Pénzt tudok fogadni PS-en, MB-n, vagy BP-n személyesen.

Élő ügyfélszolgálat