No way ... !!
ha olyan lenne a verseny hogy mondjuk egy 10k$-s buyint megtízezerszerezném a legrosszabb fizetős hellyel, vagy nulláznék a bubbleban, akkor eldobnám, mert megérné versenyben maradni, de ilyen versenyek nincsenek, a legrosszabb fizetős hely max 2xesét fizeti a buyinnek, szóval ezen agyalni felesleges.
hát igen csak azért is tettem fel ezt most,mert egymás után 2 versenyben s megadtam buborék előtt nem sokkal allint, hasonló stacknek és buktam, pedig stabilan álltam.
Erről már az első megnézés után az volt a véleményem, hogy simán allin mehetett volna a csákó - és valószínűleg még KK-t is dobtak volna neki (de 66-ot kb ziher - és akkor nincs miről beszélni).
(Egyébként pedig ez CG, nem? Úgyhogy itt eleve offtopic.)
hát igen csak azért is tettem fel ezt most,mert egymás után 2 versenyben s megadtam buborék előtt nem sokkal allint, hasonló stacknek és buktam, pedig stabilan álltam.
És most akkor mi lesz? Elment 2 verseny? ÚRISTEN!
Tolni kell tovább... Hosszú táv variancia ...
AA-t soha sehol nem dobok el, semmilyen körülmények között preflop. Vidáman dalolva b*szom be!
jobb ezt tisztázni
És most akkor mi lesz? Elment 2 verseny? ÚRISTEN!
Tolni kell tovább... Hosszú táv variancia ...
AA-t soha sehol nem dobok el, semmilyen körülmények között preflop. Vidáman dalolva b*szom be!
Sateliten simán lehet dobni.Sikerült is 1x .Egyre voltunk a nyereménytől és mire rám került a sor a 2 asztalon 5en voltak all in. Mindenki nagyon short volt és biztos voltam benne,hogy jó a fold. Elméletileg volt olyan kombináció amiben ha vesztek is akkor is nyerek ,de lehetett volna olyan is ha vesztek akkor vége .Ilyen szituban simán mehet a fold szerintem.Mtt-n alapból nem igazán van olyan amikor pluszos.Esetleg valami giga versenyen mondjuk 4 embernél ahol a cl atomnitt és megadja a 2 (és én is az vagyok)shorti all-injét és alakulhat úgy a verseny,hogy egyből hu jön.De még itt is határeset.
Azért donban van olyan szitu, amikor dobni kéne pre, persze nincs ember akinek ez valaha is sikerülni fog szerintem :D