Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ász pár dobása preflop?

möster
Válasz Fiatal kommentjére
2013. szept. 28. 13:27

atyaég, mik ezek?

Galambos Tarzan
Válasz SajtiEgon kommentjére
2013. szept. 28. 13:34

Szateliten, DoN-on már közel a végéhez simán el lehet engedni pre az AA-t.
Normál MTT-n csakis a győzelemre szabad játszani, ott lehetetlen olyan szitu pre, hogy helyes legyen a fold.

Phil Gordon a Póker kis kék könyve címü írásában elmesél egy partit, amikor WSOP main event szatellit FT -n AA -t dobott preflop.

Ultar
Válasz möster kommentjére
2013. szept. 28. 14:12

atyaég, mik ezek?

Slágervéletlenek elkerülése Ultar módra. :cool:

Tieru
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. szept. 28. 15:27

Phil Gordon a Póker kis kék könyve címü írásában elmesél egy partit, amikor WSOP main event szatellit FT -n AA -t dobott preflop.

Nem KK volt az? Mondjuk a lényege ugyanaz.

Rendes1
2013. szept. 28. 15:29

Ezt is dobnám..

kriispirolls
2013. szept. 28. 15:35

Szatelliten el kell dobni neha. Amugy teljesen abszurd elkepzeles.

vadallat
2013. szept. 29. 0:57

hát igen csak azért is tettem fel ezt most,mert egymás után 2 versenyben s megadtam buborék előtt nem sokkal allint, hasonló stacknek és buktam, pedig stabilan álltam.

és ezért képes vagy a legerősebb kezdőlapokat eldobni? akkor szerintem nem neked való a poker. ismétlem: ha kib*szott nagy pénzt adnának vagy nyernék, ha dobom az ász párt, akkor dobnám, amúgy meg magáért beszél a ~80% random lap ellen.

Ultar
Válasz vadallat kommentjére
2013. szept. 29. 14:13

magáért beszél a ~80% random lap ellen

Nyilván gondolkodás nélkül betenné mindenki szinte mindig, ha az a ~80% nem csak elvben lenne annyi...

Én már odáig jutottam, hogy olyan versenyeken, ahol egészen bizonyosan ITM érek, ha csak dobok, akkor reflexből dobom el az AA- t éppúgy, mint bármi mást.

BelaKecske
Válasz Ultar kommentjére
2013. szept. 29. 14:45

Nyilván gondolkodás nélkül betenné mindenki szinte mindig, ha az a ~80% nem csak elvben lenne annyi...

Én már odáig jutottam, hogy olyan versenyeken, ahol egészen bizonyosan ITM érek, ha csak dobok, akkor reflexből dobom el az AA- t éppúgy, mint bármi mást.

Hát pedig ne dobd reflexből, ez nagyon gáz. Max akkor fogadható el, ha vmi őrülten magas nevezésű versenyre szatelizted be magad és már az ITM is megváltoztatja az életedet.

Amúgy ha így vagy, inkább ne figyeld, h hányan vagytok versenyben meg mikor lesz ITM, többet árt neked mint amennyire ki tudnád használni.

Fiatal
Válasz vadallat kommentjére
2013. szept. 29. 16:40

és ezért képes vagy a legerősebb kezdőlapokat eldobni? akkor szerintem nem neked való a poker. ismétlem: ha kib*szott nagy pénzt adnának vagy nyernék, ha dobom az ász párt, akkor dobnám, amúgy meg magáért beszél a ~80% random lap ellen.

épp ez a baj, hogy soha eddig nem tudtam elengedni és nem is akartam az sz párjaimat, csak pár kudarc után gondoltam kikérem a véleményeteket és tapasztalataitokat.

Élő ügyfélszolgálat