Még valami. A flopon állandóan duplázódva jönnek ki a lapok.
De szinte minden második flop ilyen. 229,448,55A,10102...stb
Ezt most kb 20ezer HU hand letolása után mondom a bwinen, de korábban ez volt a Pacin és ez volt a Ladbrokes termében. Furcsa sztem ilyen gyakran nem kéne pározódnia a flopnak
Még valami. A flopon állandóan duplázódva jönnek ki a lapok.
De szinte minden második flop ilyen. 229,448,55A,10102...stb
Ezt most kb 20ezer HU hand letolása után mondom a bwinen, de korábban ez volt a Pacin és ez volt a Ladbrokes termében. Furcsa sztem ilyen gyakran nem kéne pározódnia a flopnak
Ha az egérmozgást figyeli, akkor javaslom a billentyűzeten hotkey-ek beállítását, esetleg xbox kontroller használatát, vagy hangvezérlést! :))
Az a durva amúgy, hogy élőben is csal az rng, csak míg online ki tudod kapcsolni a klienst, addig élőben elég nehéz levágni baltával az osztó kezét!
Egyébként én fix vesztő vagyok online, de nem az rng-ben keresem a hibát, hanem a játékomban (lehet hogy hibásan :D).
Tudtam én hogy így van. Most nézem a PokerTrackert, az AA csak 81%-ban nyer. Ez bizonyíthatja a csalást :D
Hát igen bwinen ilyen nimfomán flopok vannak...
Elolvastam a két linket... made my day...
Azon gondolkozom milyen IQval kell rendelkezni hogy ne lássuk át a dolgokat, és ne tudjunk pár egyszerű statisztikai számítást elvégezni... Oda kellett volna figyelni középiskolában matekórán, de ez sokaknak problémát okozott úgylátom.
Hogy az egérmozgást figyeli? LOL
Az lenne a szép, ha tudnám befolyásolni egér mozgással, hogy mi jön a riveren, azonnal írnék rá programot.
Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy kliens oldalról van beleszólásom, hogy mi lesz a river???
Most mit kell parasztkodni ember! Jó te nagy statisztikus vagy és akkor mi van. Néhány ember egész egyszerűen nem a földön jár, mire ez a nagy arc. Emberi kapcsolatteremtés néhánynál közelít a nullához. Sajnos.
Csak leírtam egy észrevételt.
Hatalmas, nekem bejön, pls még! :))
Jah és amennyiben van még hasonló cikketek, pls linkeljétek!!!
Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy kliens oldalról van beleszólásom, hogy mi lesz a river???
Csináljuk róla főoldali szavazást!
Csal a zerengé?
a - Hát persze!
b - Ááá dehogy...
Ezek a topikok olyanon mint a főnixmadár, mindig feltámadnak hamvaikból :D