Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Az rng-k mukodeserol szeretnek kerdezni

Agitator
Válasz Alessio kommentjére
2011. jan. 17. 16:54

Sztem ott már nem tudják mire fogni, h buknak. Ott ha valakinek a szemébe mondják, h csal, akkor esetleg kap egy tockost.
Itt viszont bátran mondhatják, mert a computer nem beszél vissza.
Persze van olyan is, ki élőben nyer, online meg busto... de a live, és az online poki "nem ugyanaz" ezt tudjuk.

+1 erre is!
Online fixen veszteséges vagyok, élőben meg nyerek. A miértekre nincs válasz, főleg mert élőben ugyanannyi peches handem van, mint online... (ld. a legendás AK vs AQ a royale-ban :D)

rockett
Válasz Alessio kommentjére
2011. jan. 17. 16:59

Szívesen vállalok egér mozgatási coachingot, de azt is megmondom, h hányadik percben kell regelni, h nyerni tudj!

Akit érdekel az PM-ben keressen meg!

++1 :D

Ilyet én is vállalok, nyerő játékhoz elengedhetetlen tudomány:D:D:D

rudinese33.1/3
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 17. 20:16

Fogadom, hogy soha többet nem olvasok onlinecsalnakatermek-kel kapcsolatos írást. Még poénból sem. Délben röhögtem, most meg azon gondolkodom " lehet, hogy igaz?"
Amint jóváírnak egy bónuszt rögtön szar lapokat kapok "1,8%" és bubble boy leszek. Ma 11db 30fős sng-t játszottam. Mindkét aa-m vesztett, 7X lettem bubbleboy...
Persze tudom, h véletlen.
Vissza az első mondathoz.

És még vmit észrevettem, amint kiírom magamból változik a helyzet.
Jelentem az utolsót megnyertem.

panamaa
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jan. 17. 20:29

Most valaki nem akar nyitni egy KK pre fold topikot? azt is élvezném

Zoli
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jan. 17. 20:32

szerintem is az egér mozgása a lényeg!!!!

bet, call, vagy fold. ha ez a 3 dolog megy az rng adni fogja. ámbár lehet hogy csak szerencsés napon regisztráltam...:D :D :D

reirreT
Válasz Zoli kommentjére
2011. jan. 17. 20:56

szerintem is az egér mozgása a lényeg!!!!

bet, call, vagy fold. ha ez a 3 dolog megy az rng adni fogja. ámbár lehet hogy csak szerencsés napon regisztráltam...:D :D :D

Lol!!
Hatalmas +1 :D

reirreT
Válasz Boby Long kommentjére
2011. jan. 17. 21:07

A minap olvastam egy cikket, hogy az accuntokat nézi egy szoftver és belövi a játékos stílusát és hosszútávon ez alapján tart stabil vesztőben. A magyarázata a stabil nyerőkre meg az hogy Ők átjutnak ezen a rostán(így fogalmaz) és így lesznek nyerők.

Hehe... Akkor hogy lehet az, hogy valaki több, egymástól független siteon is stabilan nyer? Vagy bélabácsit egyszerűen mindenhol segítik, és a WSOP-n is a jó székbe ült?

kriispirolls
Válasz reirreT kommentjére
2011. jan. 17. 21:25

Régen vesztő voltam, de mióta laptopról tolom stabil nyerő vagyok. A trükk az hogy néha a laptop egeret kell használni néha meg egy USBn keresztül csatlakoztatott másik egeret. Így össze tudod zavarni az RNG-t és abbahagyja a csalást!!

reirreT
Válasz tazpoker kommentjére
2011. jan. 17. 21:26

Hogy az egérmozgást figyeli? LOL

Én sem gondoltam, hogy a kliens gyűjti az egér mozgásának adatait, de a saját oldalán a Pokerstars miért hazudna?

Az lenne a szép, ha tudnám befolyásolni egér mozgással, hogy mi jön a riveren, azonnal írnék rá programot.

Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy kliens oldalról van beleszólásom, hogy mi lesz a river???

Azért azt te sem hiszed, hogy ez ilyen egyszerű, ugye? Hol olvastad azt, hogy a te kliensedből kinyert adatokból a te asztalodon generálnak véletlenszámot a többi játékos adatai nélkül...

Elég sok baromság megy ebben a topikban, de szerintem a site saját honlapján szereplő állításokat sem elhinni kicsit erős.

Boby Long
Válasz reirreT kommentjére
2011. jan. 17. 21:36

reirreT
az egy szerencsejátékról szóló cikk volt amiben a szerzőnek igaza volt. j. gép, rulett téren és persze ide vette az online pokit is.
De ezek szerint nem hallott az általad említett bélabácsiról és még sok nyerő regről

Élő ügyfélszolgálat