Sztem ott már nem tudják mire fogni, h buknak. Ott ha valakinek a szemébe mondják, h csal, akkor esetleg kap egy tockost.
Itt viszont bátran mondhatják, mert a computer nem beszél vissza.
Persze van olyan is, ki élőben nyer, online meg busto... de a live, és az online poki "nem ugyanaz" ezt tudjuk.
Szívesen vállalok egér mozgatási coachingot, de azt is megmondom, h hányadik percben kell regelni, h nyerni tudj!
Akit érdekel az PM-ben keressen meg!
Fogadom, hogy soha többet nem olvasok onlinecsalnakatermek-kel kapcsolatos írást. Még poénból sem. Délben röhögtem, most meg azon gondolkodom " lehet, hogy igaz?"
Amint jóváírnak egy bónuszt rögtön szar lapokat kapok "1,8%" és bubble boy leszek. Ma 11db 30fős sng-t játszottam. Mindkét aa-m vesztett, 7X lettem bubbleboy...
Persze tudom, h véletlen.
Vissza az első mondathoz.
És még vmit észrevettem, amint kiírom magamból változik a helyzet.
Jelentem az utolsót megnyertem.
Most valaki nem akar nyitni egy KK pre fold topikot? azt is élvezném
szerintem is az egér mozgása a lényeg!!!!
bet, call, vagy fold. ha ez a 3 dolog megy az rng adni fogja. ámbár lehet hogy csak szerencsés napon regisztráltam...:D :D :D
szerintem is az egér mozgása a lényeg!!!!
bet, call, vagy fold. ha ez a 3 dolog megy az rng adni fogja. ámbár lehet hogy csak szerencsés napon regisztráltam...:D :D :D
A minap olvastam egy cikket, hogy az accuntokat nézi egy szoftver és belövi a játékos stílusát és hosszútávon ez alapján tart stabil vesztőben. A magyarázata a stabil nyerőkre meg az hogy Ők átjutnak ezen a rostán(így fogalmaz) és így lesznek nyerők.
Régen vesztő voltam, de mióta laptopról tolom stabil nyerő vagyok. A trükk az hogy néha a laptop egeret kell használni néha meg egy USBn keresztül csatlakoztatott másik egeret. Így össze tudod zavarni az RNG-t és abbahagyja a csalást!!
Hogy az egérmozgást figyeli? LOL
Az lenne a szép, ha tudnám befolyásolni egér mozgással, hogy mi jön a riveren, azonnal írnék rá programot.
Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy kliens oldalról van beleszólásom, hogy mi lesz a river???
reirreT
az egy szerencsejátékról szóló cikk volt amiben a szerzőnek igaza volt. j. gép, rulett téren és persze ide vette az online pokit is.
De ezek szerint nem hallott az általad említett bélabácsiról és még sok nyerő regről