vadallat
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. júl. 28. 15:17
semmi értelme az overbetnek
uav_online
2013. júl. 28. 15:30
de ha Flop-on, csak fél pot-ot bet-elek, vagy egy kicsivel a fölé, akkor azzal simán kinevetnek. A Forintnak nincs nagyon értéke. Nagyon erős regulárokkal szoktam játszani,ahogyan Ő is az volt.
Tényleg nagyon erős regulárok lehetnek, ha csak azért callozgatnak , ha pot alatt hívsz ,mert élő cashben a huf-nak nincs értéke.
Tök mindegy , hogy élő vagy online, aki csak overbetre dob az fish.
danfiu
2013. júl. 28. 15:31
Felmerül bennem a kérdés, hogy szoktál-e élőben cash-ezni?...Ne vedd sértésnek, de ha Flop-on, csak fél pot-ot bet-elek, vagy egy kicsivel a fölé, akkor azzal simán kinevetnek. A Forintnak nincs nagyon értéke. Nagyon erős regulárokkal szoktam játszani,ahogyan Ő is az volt. Példaként említem Gabriel-t, aki megnyerte a Sunday Stormot! Tőlük, azért van mit tanulnom, nem így gondolok?
Nos, ennek függvényében miként látod a helyzetet?
Sztem a 2013-mas ev legnagyobb hsz-e!!! Nevessunk egyutt!
S0nnyB1ack
2013. júl. 28. 15:32
Nagyon erős regulárokkal szoktam játszani,ahogyan Ő is az volt. Példaként említem Gabriel-t, aki megnyerte a Sunday Stormot! Tőlük, azért van mit tanulnom, nem így gondolok?
Megint érzek kis keveredést itt mint múlkor a cash-es topicban mikor szóba jött az Aptok videó. Anélkül hogy ismerném Gabriel-t (aki lehet hogy tényleg egy top reg) attól még senki nem lesz nagyon erős cash game regulár hogy behúz egy Sunday Stormot. Attól sem ha minden héten behúz hármat. Sőt az esetek túlnyomó többségében az MTT-sek nagyon el tudnak tévedve lenni a cash világában, mivel a kettő ég és föld.
Nos, ennek függvényében miként látod a helyzetet?
Lehet hogy nem értesz egyet a véleményemmel de mindenféle nyerő reggel szoktam közösen elemezni. Megszámolni sem tudom hányan vannak NL100-tól NL1k-s regekig. Ők azért vágják a témát, van tőlük mit tanulni.
Nos, ennek függvényében miként látod a helyzetet? :)
Ice-pocó
Válasz Tir-X kommentjére
2013. júl. 28. 15:59
És hol szoktál játszani amúgy? Csak mert nem akarom senki lelkét megbántani, aki élőzik, de én még a magyar mezőnyben nem nagyon találkoztam olyannal, hogy nagyon erős regular. 1-2 kivétel van, akivel szoktam tolni, és jó játékos.
Na jó! Nem támadok. Sok dolgot most elég furán látsz!
Én 2002 óta játszom cash-t. 200/400-on a legfelkapottabb helyeken, emlékszel melyek voltak azok? Mindig nyertem és kizárólag ma is csak a nyereményemből gazdálkodok.
A segítségnyújtásra annyi a válaszom, hogy konkrétan egy info nem jött eddig arról, hogy mi tegyek, csak annyi, hogy szerintem ez nem jó a line-ban,az nem kompi stb...
Amúgy kérdezem tőled, hogy miért mered kijelenteni azt ,hogy kevés a jó regulár az országban? Szépen lenézed a magyarokat mondhatom...
Plusz a bet size-nál nincs olyan parti, ahol ne 10 BB legyen min. preflop, még Ax-szel is, és flop szinte mindig vagy pot vagy over...Szerintem ha Te játszol is azt TE nem az éjszakai életben teszed, és ezt most Te ne vedd sértésnek! Úgy durrantanak, mit a ház, bár 10 éve sokkal keményebb volt megjegyzem.
Szóval, visszatérve a feladványra, mit tettetek volna a river donk után?
Ice-pocó
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. júl. 28. 16:03
[QUOTE=S0nnyB1ack;543184]Megint érzek kis keveredést itt mint múlkor a cash-es topicban mikor szóba jött az Aptok videó. Anélkül hogy ismerném Gabriel-t (aki lehet hogy tényleg egy top reg) attól még senki nem lesz nagyon erős cash game regulár hogy behúz egy Sunday Stormot. Attól sem ha minden héten behúz hármat. Sőt az esetek túlnyomó többségében az MTT-sek nagyon el tudnak tévedve lenni a cash világában, mivel a kettő ég és föld.
Lehet hogy nem értesz egyet a véleményemmel de mindenféle nyerő reggel szoktam közösen elemezni. Megszámolni sem tudom hányan vannak NL100-tól NL1k-s regekig. Ők azért vágják a témát, van tőlük mit tanulni.
Nos, ennek függvényében miként látod a helyzetet? :)[/QUOTE
Cash játékos inkább, ahogyan nekem mondták! De hol vannak azok az erős regek, mert engem még soha nem vágtak le. De most komolyan? Hova kell mennem, hogy elveszíthessem a pénzem? Ezt most komolyan kérdezem.
jak1
2013. júl. 28. 16:10
Ózd megteszi, de bemelegítésnek a nyócker is jó lesz.
Tir-X
2013. júl. 28. 16:12
konkrétan egy info nem jött eddig arról, hogy mi tegyek
Szerintem egyértelműbben le sem írhattam volna, hogy a riveren foldolnék:
"Ezen a ponton biztos vagyok már benne, hogy ha riveren nem lesz fullom, és hív, világgá hajítom a lapjaim."
Ezt olyan nehéz értelmezni v mi?
möster
2013. júl. 28. 16:13
Plusz a bet size-nál nincs olyan parti, ahol ne 10 BB legyen min. preflop, még Ax-szel is, és flop szinte mindig vagy pot vagy over...
ez nem épp kompetens, erős regekre jellemező, nl10-20on ilyenekre szoktam ráülni :rolleyes: