En vszeg callozom,mert ha reg, akkor vszinu h teged fishnek lat, es valuebetelhet rosszabbat vagy bloffolhet is meg ilyen line utan is.
Jah es Poco, a hsz-eidben nagyok sok dolog homalyos!
S0nnyB1ack: "Sőt az esetek túlnyomó többségében az MTT-sek nagyon el tudnak tévedve lenni a cash világában, mivel a kettő ég és föld."
ebben szóról szóra 1etértünk S0nny :)
Admin! Töröld ezt az egészet úgy ahogy van légyszives!. Ennek így semmi értelme. Kérdésemre nem válaszok jönnek, hanem fikázások. Ez az év Hsz-e, Te ilyen vagy, meg olyan, ezt nem jó a line-ban,az nem kompi...
Mert, ha már így alakult, azért elmondhatták volna, mi a helyes,vagy nem?....
Viszont annyira nem bánom, hogy ennyire nagyképű hozzászólásokat kapok,mert lesz még rá szerintem alkalom,hogy egy asztalhoz kerülünk, és akkor nem vesztesként fogok felállni, mint ahogyan eddig sem.
Bye
"hová kell mennem hogy elveszíthessem a pénzem?"
Pokerstars NL10
Dehogy PS, és nem is Nl10 stb...Előbe hova menjek 100/200, 200/400-ra?
Admin! Töröld ezt az egészet úgy ahogy van légyszives!. Ennek így semmi értelme. Kérdésemre nem válaszok jönnek, hanem fikázások.
Kérdésemre nem válaszok jönnek..
Először is nem duzzasztom a kasszát, flop overbettel... és dobom.
Ha ezt a linet játszotta ebbena szituban, szerintem nem volt annyira kompetens játékos (mindegy mije volt).
Ugyanakkor ha Te annak értékelted, akkor elég rossz ez az overbet flopon.
Ezen a ponton biztos vagyok már benne, hogy ha riveren nem lesz fullom, és hív, világgá hajítom a lapjaim. Hogy miért? Mert ez gyengébb játékosok esetében egy viszonylag megbízható tell, és elég erős lapra utal. A river donk szintén a két utca c/c után.
Nem mondtam, hogy fél potot egy szóval sem, de ha kompetens, akkor az overbet nem jó, ennyi :D
semmi értelme az overbetnek
En vszeg callozom,mert ha reg, akkor vszinu h teged fishnek lat, es valuebetelhet rosszabbat vagy bloffolhet is meg ilyen line utan is.
És akkor bírja ki az ember személyeskedés nélkül, mi?
Dehogy PS, és nem is Nl10 stb...Előbe hova menjek 100/200, 200/400-ra?
Nem,én Veletek szeretnék játszani, élőben! Hol és Mikor? Semmi indulat,szimpla rivalizálás részemről, pénzkeresés reményében. 200 000 HUF-ot szánok rá. Nos?
Amúgy, akkor várok még egy-két kommentet a river kérdésre és leírom, hogy alakult a parti vége.