Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Elrontott kiutalás, avagy a pókerterem duplázza a pénzem

mrweg
2009. jan. 15. 19:57

Elrontott kiutalás, avagy a pókerterem duplázza a pénzem

Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Ti mit csinálnátok abban az esetben, ha egy teremből kikérnétek a pénzeteket, ami pár napon belül meg is érkezne mb számlátokra, de a terem a pénzt visszarakná az accountotokra is? Jelentenétek a terem felé a hibát? Játszanátok a könnyen jött pénzzel tovább? Esetleg megpróbálnátok kiutalni? Mi van ha észreveszik a hibát? Ki mit gondol, esetleg találkoztatok már hasonló esettel?
Természetesen a kérdés csak elméleti jellegű! :D

shiningKKingdom
Válasz mrweg kommentjére
2009. jan. 15. 20:02

mázlista! :)

plusevHUN
Válasz mrweg kommentjére
2009. jan. 15. 20:09

játszanék vele, mert azzal nem tudnának semmit kezdeni, ha meg ebből a pénzből buksz azt nem tudják soha rajtad behajtani.

A másik alternatíva a cashout, de szerintem ezt azért legtöbbször észrevennék és szimplán érvénytelenítenék.

Játsz minél többet az ingyenpénzzel, mert ha nyersz és később észreveszik, akkor a ynereményed marad, ha esetleg bebuknád akkor sincs semmi, mert nem tudnak mit kezdeni. Esetleg lehet próbálkozni vmi magasabb alappal is.

titcar
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. jan. 15. 20:09

hát ennek vannak különöző becsületességi szintű megoldásai a szólok a supportnak és az átjátszuk haver számlájára aztán kessáut végletek közt :)

olyan helyen ahol jó tapasztalatom van a supporttal, valószínűleg írnék nekik, hogy helőő ezt elkurtátok de én olyan jóa rc vagyok, hoyg szólok de adjatok már egy kis bónuszt vagy küldjetek már 2 pólót a shopból :)

zoltanh
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. jan. 15. 20:11

Egyszer talán Zoleee-nak volt hasonló esete.
Ha hosszútávon gondolod a teremmel akkor szerintem beszélj a supportal, ha nem akkor meg te döntsd el, hogy megszivatod őket vagy nem.

mrweg
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 15. 20:17

A support nagyon "kedves" volt. A tájékozottságuknak köszönhetően elbuktam a FD bónuszomat. A terem egyébként az egyik legrosszabb volt ahol eddig megfordultam. Már videópókert is nyomtam annyira elegem volt.

zoltanh
Válasz mrweg kommentjére
2009. jan. 15. 20:24

Cash out aztán lesz ami lesz :D
Vagy rulett piros or fekete :)

Betonfal
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 15. 23:35

A poker azt hiszem, hogy a pénzről szól... A megszerzés módja lehet változatos is... :-P

castor11
Válasz Betonfal kommentjére
2009. jan. 15. 23:46

Mivel nem jó a viszonyod a teremmel, akkor az összeg mértékétől függően magasabb limit és játszok egy jót :D Ha nyerek örülök ha bukok, nem bánkódok :D

darklol
Válasz mrweg kommentjére
2009. jan. 16. 1:57

A support nagyon "kedves" volt. A tájékozottságuknak köszönhetően elbuktam a FD bónuszomat. A terem egyébként az egyik legrosszabb volt ahol eddig megfordultam. Már videópókert is nyomtam annyira elegem volt.

titcar range a +ev

Élő ügyfélszolgálat