Elszurtam segítsetek
Sziasztok! Nem a teljes nevemet irtam regizéskor,és így nem fogadja el a kártyámat(VISA dombornyomott)mert nem az a név szerepel rajta.Mi a teendő ilyenkor?Az Everest-en próbáltam.Amugy K&H kártya.Ja amikor ujra próbáltam kiirta,hogy 10074 forduljak az ügyfélszolgálathoz,ezt megtettem,de semmi válasz.
1. Nem tudod hogy hívnak? :eek: IQ-teszt...
2. K&H vs. szerencsejatek tamogatas...de talan nem gond
3. Everest üfsz a beka segge alatt
support@everest...
Sziasztok! Nem a teljes nevemet irtam regizéskor,és így nem fogadja el a kártyámat(VISA dombornyomott)mert nem az a név szerepel rajta.Mi a teendő ilyenkor?Az Everest-en próbáltam.Amugy K&H kártya.Ja amikor ujra próbáltam kiirta,hogy 10074 forduljak az ügyfélszolgálathoz,ezt megtettem,de semmi válasz.
K and H nem enged befizetés szerencsejátékkal foglalkozó oldalakra
Köszi a segítséget mindenkinek.Nem IQ probléma, hanem elváltam ,de a nevem egyébkéntis rendkívül hosszú.(csak hivatalos helyen használom az egészet,pl:bank , reméltem elég lessz a rövidített is) Mégegyszer köszönöm mindenkinek
Cake:nem vagy túl kedves...
Irén:Ne törödj semmivel, ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan! :)
javaslom, h nyiss raiffeisennél számlát VISA kártyával..azzal menni fog
a regisztrációs problémát ettől függetlenül jelezd
a raiffeisen mar nem allit ki visa kartyat, helyette van "okoskartya", ami mastercard alapu igy penzt nem tesznek ra vissza a pokertermek.
Ez mióta van? Nemrég még állítottak ki...
És a honlapjuk szerint most is.
a raiffeisen mar nem allit ki visa kartyat, helyette van "okoskartya", ami mastercard alapu igy penzt nem tesznek ra vissza a pokertermek.