Félrevezetés
Már beneveztem az evereszt pokerre Royaljanika néven sajnos de arra gondoltam hogy az jó öttlet lenne h beneveznék csaj néven????mongyuk valami Vaneessa névenXD és flörtölnék a többi játékossal és ugy könnyeb a fishektől nyerni .xerintetek ez jó öttlet??
Már beneveztem az evereszt pokerre Royaljanika néven sajnos de arra gondoltam hogy az jó öttlet lenne h beneveznék csaj néven????mongyuk valami Vaneessa névenXD és flörtölnék a többi játékossal és ugy könnyeb a fishektől nyerni .xerintetek ez jó öttlet??
Ez már kezd unalmas lenni. Egy admin igazán "kiírthatná" a tagot a fórumról.
Mi lenne, ha ezeket az időket, amíg ilyeneken gondolkodsz, azt arra fordítanád, hogy a játékodat fejleszted? Erre még nem gondoltál?
Egyre jobban úgy érzem, hogy ez csak egy vicc.
Szerintem tuti ötlet. Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe...
Engem már most félrevezettél!
Mi lenne, ha ezeket az időket, amíg ilyeneken gondolkodsz, azt arra fordítanád, hogy a játékodat fejleszted? Erre még nem gondoltál?
Ez már kezd unalmas lenni. Egy admin igazán "kiírthatná" a tagot a fórumról.
Egyre jobban úgy érzem, hogy ez csak egy vicc.
Zehy is tolta Jessica néven és bejött neki. LEhet, hogy annyira nem is rossz az ötlet? Megkérdezem őt, hogy flörtölt-e a játékostársakkal :D