Janika90
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 28. 12:15

na akkor majd tanulók.
de xerintetek mennyi tanulás elég nl50-re? mert majd aszt a tétet se akarom kihagyni mielőtt nl600ra megyek.

GreEko
Válasz Janika90 kommentjére
2008. okt. 28. 12:18

nl 600 igen igen messze van még :)
de ha már itt tartunk nl50 után nem az jön, és nagyon sok tanulás kell hozzá, de ott már inkább tapasztalat, aki oda eljut az már elég sokat tud :P

vinczesz
Válasz cake kommentjére
2008. okt. 28. 12:19

például?

Jo, Billy stb. Igaz, hogy ezek felfoghatók becenévként, de ugyebár ott valakinek az a neve, amit az igazolványába/útlevelébe/jogsijába írnak.

De például, hogy már ne mondjak az olaszoknál az Andrea férfi név.

makkkiraly
2008. okt. 28. 12:21

na akkor majd tanulók.
de xerintetek mennyi tanulás elég nl50-re? mert majd aszt a tétet se akarom kihagyni mielőtt nl600ra megyek.

Ez a hozzászólásod tett téged legigazán komolytalanná:) Na sok sikert!

Polacheck
2008. okt. 28. 13:04

na akkor majd tanulók.

Nos, eleresztek egy abszolut építő jellegű kommentet utolsó próbálkozásként...

Szóval. Nem nl50-en kezdünk. Nem, mert hülyék vagyunk hozzá és nincs meg a megfelelő pénzünk ahhoz, hogy elviseljünk mondjuk egy 10-15 BI-s minuszt. Elkezdjük szépen NL10-en. Ha már ott stabil nyerők vagyunk, akkor megpróbálkozunk feljebb. Ha nulláról kezdted és van tényleg sok időd, akkor reálisan fél év alatt elérheted az NL50-et. Ehhez viszont sok olvasás, handelemzés, gondolkodás, játékelemzés és végül iszonyatos mennyiségű játék kell. Az NL600 mondjuk lehet egy 5 éves terv.

Blatand
2008. okt. 28. 13:11

jól van akkor nem irok töbet. elnézést ha próbálok lellkes lenni és sokat kérdezni én nem vagyok anyira profi mint ti és be láttam hogy igazatok van és szeretnék tanulni valahol és nem lehet mindenki annyira művelt mint ti hogy mindig helyesen tud írni sajnos nekem a szüleim nem élnek és nem járhatam mindig iskolába mert az utcán is éltem és a haverom és anyja fogadtak be ezért csak 18 évesen elsös vagyok most egy szakmunklás suliban :(

Bocsánat hogy kicsit be lelkesültem de most ezt a kis de nekem nagy kölcsön pénzt reményt ad és ezért akartam kicsit önző modon ilyen hamar nyerni belöle ,de legalább nem drgokra költömXD

Mindjárt elsírom magam, ezt a maszlagot még egy hülyegyerek se veszi be!!

vinczesz
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 28. 13:13

Mindjárt elsírom magam, ezt a maszlagot még egy hülyegyerek se veszi be!!

Persze, hogy nem, hisz ők írják...

Blatand
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 28. 13:15

Az értelmesebbek átlátnak rajtuk, az idióták meg ismerik egymást.

audiosultan
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 28. 13:17

miért nem esik le senkinek, hogy szegény janika tényleg ENNYIRE buta? nem vicc, nem áltatás, ez a gyerek egyszerűen ennyire buta. janika próbálj meg valami sportot, vagy ilyesmi, amihez nem kell ész, csak test, fizikum, mozgás, szerintem esélyed sincs a pókerezésre. de nyomjad, persze csak sokat fogsz veszíteni.

Janika90
Válasz audiosultan kommentjére
2008. okt. 28. 13:39

nem kell hogy higgyetek nekem vagy sajnáljatok.rosz hogy ilyen emberek vannak itt akiknek nincs szivük. inkáb akkor nem irok ide csak olvassgatok vagy elmegyek máshova ahol kedvesebek vannak

Élő ügyfélszolgálat