Sztem gyorsabban meg tudja tanulni a szabályokat itt neten, mintha venne sok ezer forintért könyvet. Csak a szabályok megtanulásáért ne költsön pénzt. Főleg h a régebbi könyvekben lévő stratégiák/játékszemléletek már elavultak.
1. gombról dominálj (by Romsy)
2. két opció közül mindig az agresszívabbat válaszd
3.amit befizetsz, arra ugy tekints hogy már elment.
4.minden helyzetből próbálj valamit tanulni
5.régi pokeres könyveket hagyd a ..ba
6.ha megteheted vegyél pár órát valakitől, sok havi (évnyi?)tanulást is megspórolhatsz
mivel a jó cselekedetek elnyerik jutalmukat vagy legalábbis jobb kedvem lesz tőle, ha a cashgamezés mellett döntesz, szívesen játszom veled egy 40perces sessiont, elmondok pár alap dolgot, ami lehet sokat segít majd az elején. ha már elolvastál pár cikket,alapok megvannak, essetleg vmi program is, írj nekem privátot (vagy ha még nem tudsz, a bélakecskés topikba is írhatsz egy skype címet) és megbeszéljük. cserébe egy sört kérek, amit bármikor megadhatsz ha véletlenül összefutunk egy kocsmában v szórakozóhelyen:)
Full kezdőként, hogy kezdjek neki az online pókernek?
Regisztrálj be egy terembe.
Headsupolni tanulj meg, ezt meg meg fogod koszonni...:)
Mondjuk hu sng topik itt az elejetol, ami van video, mrj, azok nagyon jok, de a regebbiekkel kezdj.
Ha valamilyen szot nem ertesz kerdezz batran!
Köszönöm ezt a rengeteg választ. Én is úgy terveztem először, hogy nem vágok bele az ismeretlenbe felkészületlenül, hanem tanulok. Könyvekre tényleg nincs pénzem, ezért csak azt olvasom ami "ingyenes".:) Mivel estire járok így rengeteg szabadidőm van így nem fog gátolni az érettségire való felkészülésben, másrészről nem akarok színötös érettségit, mivel nem tervezek egyetemre menni. Még emésztgetem a válaszokat és kiírom a tanácsokat.
A Holdemet választom, azon belül a cg-t.
Látom komolyan fontolóra vetted a dolgokat.
22 percig :D
Miért? :confused:
Mit jelent a BSS, az SSS, az MSS és a BSS, ill. a BI?