Big Stack Strategy
Short Stack Strategy
MSS passz
BI = Buy-In
MSS passz
Szia!
Hali!Én is nemrég kezdtem el a Pokerstarson játszani,de legjobban a freeroll versenyeken vagyok ott,mivel én még nem töltöttem fel cash-t.Én teljesen megvagyok elégedve a oldallal.Én személy szerint a legjobbat akarom kihozni magamból,ezért inkább a plussz pénz reményében kezdtem el.Ha már mindketten kezdő játékosok vagyunk,keress meg az oldalon,jelentkezz pókerklubbokba a fórumon,s játszunk,akár egymás ellen.Mindig jól jönnek a tapasztalat cserék.Oktatóvideókat is nézem,abból is lehet tanulni.Sok sikert! b.jozso1976
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire jellemző a segédszoftverek használata pl. omahanál és egyéb pókerfajtáknál? Egyáltalán van-e ilyen progi?
A másik kérdés, hogy a holdemnél a különböző játéktípusoknál (sng, mtt...) is ugyanúgy tudják használni a hud-okat, mint cg-nél?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire jellemző a segédszoftverek használata pl. omahanál és egyéb pókerfajtáknál? Egyáltalán van-e ilyen progi?
A másik kérdés, hogy a holdemnél a különböző játéktípusoknál (sng, mtt...) is ugyanúgy tudják használni a hud-okat, mint cg-nél?
Köszi a válaszokat!
először is kapcsold be a számítógépet
Köszi a segítséget!
gudlák