WINAMAXDONK
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. dec. 12. 21:54
Magyarországon az átlag kereset 300 ezer ft-t fölött van.. szóval kicsit keveslem a 300-400 eurot.. :) de jól hangzott amit írtál ez tény :) gl mert Magyarország jobban teljesít! remélem mindenki érezte az iróniát...
Éreztü tesó! Ebben verhetetIen vagy!
Masters800
Válasz bexi34 kommentjére
2018. dec. 12. 22:00
Ha ennyi pénze lenne van gerwen és piroslapos kollégának, szép hetet zárna a helyi kocsma.
SötétEgér
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. dec. 12. 22:22
Magyarországon az átlag kereset 300 ezer ft-t fölött van.. szóval kicsit keveslem a 300-400 eurot.. :) de jól hangzott amit írtál ez tény :) gl mert Magyarország jobban teljesít! remélem mindenki érezte az iróniát...
Ezzel a kommenttel nyertél ez közbeszerzést :D
WINAMAXDONK
Válasz Masters800 kommentjére
2018. dec. 12. 23:19
Ha ennyi pénze lenne van gerwen és piroslapos kollégának, szép hetet zárna a helyi kocsma.
Meg a kupi ! Mostanában eIéggé eImente abba az irányba
titcar
2018. dec. 12. 23:30
én azon a téten játszanék, ahol a legmagasabb az órabérem :) (és ez kellően meg van alapozva, azaz nem csak azt hiszem, hogy verem a mezőnyt, hanem számokkal alátámasztva)
bexi34
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2018. dec. 14. 0:39
Bexi, milyen statokkal játszol? Raknál be egy main popupot magadról? Hátha tudunk valamit segíteni. Esetleg lehetne egy topicod, dobhatnál handeket, stb...
Nyilván nem lesz annyira hatékony a dolog mint egy coach, de itt "ingyen" vannak a jótanácsok.
Ezeket az NL5-ös statokat találtam!Ez egy három hónapos időszak,májustól augusztusig!
S0nnyB1ack
2018. dec. 14. 9:25
Ezeket az NL5-ös statokat találtam!Ez egy három hónapos időszak,májustól augusztusig!
Így a statokat nézve én nem látok benne olyan nagy dolgot ami miatt ne kellene tudnod megverni nl5-öt. Nem tűnsz sem túl lazának, sem túl feszesnek.
Bár nem nagy dolog, de nl5-ön nem muszáj 26+os VPIP-vel játszani. Egy feszesebb játékkal is nagyon jól lehet érvényesülni és én úgy javasolnám elsajátítani a postflop alapokat. Ha vannak nagyobb postflop leakek akkor kifejezetten hátrány a szélesebb range, több határeset szituba lehet keveredni gyengébb lapokkal.
Ez így részemről nagy találgatás, de esetleg a spotok megválasztásával lehet a baj akár pre, akár postflop. Például lehet, hogy nem overfoldolsz a statok alapján de sokszor dobsz olyankor mikor nem kellene, amikor meg kellene akkor nem, esetleg kihagyod a valubetet az adott spotban, máskor meg rosszul meg blöffölsz. Ez így a számokból nem derül ki. Én azt tanácsolom pakolj be handeket ott kijöhet pár gondolkodásbeli leak.
bexi34
2018. dec. 19. 8:52
Melyik termet ajánlanátok NL5-10re?
S0nnyB1ack
2018. dec. 19. 10:31
Melyik termet ajánlanátok NL5-10re?
Ha Hud-ot akarsz használni akkor: Stars, bármelyik Ipoker, Tigergaming.
Ha nem akarsz Hudozni akkor a PartyPoker és az Unibet mezőny a legjobb.
van Gerwen
2018. dec. 19. 22:19
Ha lenne 3000€-om...
...feltenném egy miszkre.
Aztán reggelre nem lenne...