Ha lenne 3000€-om...
...feltenném egy miszkre.
Aztán reggelre nem lenne...
..esetleg vehetne csufibol is %-ot... :D
Ha lenne 3000€-om...
...akkor abból mindenképpen adnék 10000 forintot a Vágási Ferinek.
Meg a mentősöknek is szúrhatnál egy 10est hogy menjenek el továbbképzésre, akik megállapították hogy a kiscsávó füvet lőtt. :)
Ha lenne mar nem lenne.
Ha csinálnék egy videót arról,hogy hogyan játszok és feltölteném YouTube-ra,akkor lenne valaki aki egyszerű jófejségből megnézni és elmondaná a véleményét róla?Vagy egy mondjuk 1.5 órás videóból nem sokat lehetne leszűrni és elmondani?
Ha csinálnék egy videót arról,hogy hogyan játszok és feltölteném YouTube-ra,akkor lenne valaki aki egyszerű jófejségből megnézni és elmondaná a véleményét róla?Vagy egy mondjuk 1.5 órás videóból nem sokat lehetne leszűrni és elmondani?
Ha csinálsz ilyet valószínűleg lesz aki megnézi, biztosan kapsz majd rá véleményeket. Én ránézek majd és ha kell mondok egy véleményt, de nem állítom hogy egy fullos leakbusting lesz amit kapsz.
1,5 óra alatt elég sok mindenre fény derülhet ha végig kommenteled hogy mit miért csinálsz. Az ilyen videókhoz én szerintem 2 zoom asztalon a legjobb játszani, hogy végig legyen akció, ne legyen sok holtidő amikor semmi nem történik, és ne is legyen túl sok az asztalszám, át tudd gondolni a spotokat. De ez csak az én véleményem, nem biztos hogy jó, úgy csináld ahogy neked kényelmes.
Csináld csak meg azt a videót
Kedves Akadémiások! :)
Lenne itt két számomra érdekes hand. Amit tudni kell róla, hogy 5 perc különbséggel játszottam ugyanazzal az ellenféllel. Nagy örömömre szolgálna, ha leírnátok róla a véleményeteket. Lehet, hogy standard a két hand,de a megjátszásom lehet, hogy botrányos! :D Az első volt a 99vsKQ,még az 5perccel későbbi az AKvsxx.