Hogyan fejlődjünk?
Sziasztok. Elég rég pókerezem, de eddig alapjában véve csak hobbiból. Most viszont elhatároztam, hogy kicsit szeretnék többet ettől a játéktól. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, hogyan tud az ember a lehető legjobban fejlődni? jelenlen nl5/nl10-en játszom és FR-t. Egyelőre ebben szeretnék hosszabb távon gondolkodni (mármint fr-ben). Szóval szerintetek mit érdemes tenni a fejlődés érdekében? olvassak sokat (de mit??), elemezzem utólag a handjeimet (de melyik handeket?), nézzek oktatóvideókat (melyik siteról, milyen tétet érdemes?)
előre is köszönöm a segítséget!
A helyedben én ezt csinálnám:
- végigolvasni itt az Akadémián a Póker Stratégia menüpontban az összes cikket
- a mikrolimites hand elemzős topic-okat böngészném végig (nem csak a frisseket, a korábbiakat is)
- minél több kérdéses hand-et post-olnék a fórum-ra
- folyamatosan (naponta) olvasnám a friss hand elemzős topic-okat
- DC-n előfizetnék egy hónapra és letölteném a mikrós FR videókat
- DC-n van is egy útmutató a kezdőknek, ami felsorolja a javasolt az induló sorozatokat
Tag tema ez, mindenesetre ami az olvasast illeti ha megy az angol melegen tudom ajanlani Verneer micro tetes ingyenes konyvecskejet. Eredetileg egy 2+2 -s (a leghiresebb pokeres forum) threadbol szuletett - ossze lettek gyjtve a fontosabb irasai a topicbol egy konyvecske formajaban. Rengeteg mindent ir benne ami hasznos lehet cashgame jatekosok szamara.
link (feltoltom en mivel a 2+2 forum most nem megy): Mammutmail.com - Fájlküldés, szabadon
miutan a 2+2 forum ismet menni fog helyettesitem a linket a normal topic letoltolinkkel.
köszönöm a segítséget!! elő is fizettem dc-re, és a könyvecskét is leszedtem!
kösziii
Sziasztok. Elég rég pókerezem, de eddig alapjában véve csak hobbiból. Most viszont elhatároztam, hogy kicsit szeretnék többet ettől a játéktól. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, hogyan tud az ember a lehető legjobban fejlődni? jelenlen nl5/nl10-en játszom és FR-t. Egyelőre ebben szeretnék hosszabb távon gondolkodni (mármint fr-ben). Szóval szerintetek mit érdemes tenni a fejlődés érdekében? olvassak sokat (de mit??), elemezzem utólag a handjeimet (de melyik handeket?), nézzek oktatóvideókat (melyik siteról, milyen tétet érdemes?)
előre is köszönöm a segítséget!
titcar: köszönöm ezt is, el is kezdtem nézegetni.
DC-vel kapcsolatban: csak creditcarddal lehet beregelni?sehogyse lehet megkerulni? MB kellene.. :\
****Concept of the Week" Schedule and Table of Contents**** - Micro Stakes Full Ring Games - Micro Stakes Poker Strategy Forum
hajrá
sh-ra nincs egyébként ilyen?
Én is köszönöm a linkeket mindenkinek, úgy látszik lesz olvasnivalóm az elkövetkező pár napra...