egy FL játékos tudásszintje 100% hogy nem nagyobb mint egy NL játékosé
Kilenc hónapig tartott, míg a semmiből profi lettem
Ha megvan a rollod, cake-en kivul kb. mindenhol hasznalhatsz HUD-ot, HM-et, onnantol fogva meg NL10-20-on, kb. a promokat kell nezegetned. amugy szerintem ezekre everest, paci, UB teljesen jok lehetnek, de ongame vagy boss is jo valasztas lehet, de azok 5max-ok, pörgösebb a jatek. everesten erdemes ugy kezdeni, hogy dec. vegen kezdesz, összeszedsz valamennyi pontot - reszletesen a terem honlapjan - s akkor jan-tol már lesz rb-ed is. A többi terembe lehet honap kozben is VIP szintet lepni.
Kérdéseid, meg kérésed a számlakölcsönkéréssel kapcsolatban nem ezt sugallja.
Mellesleg nem esel el semmi lehetőségtől ha csak úgy beregisztrálsz valahova.
Talán egyedül az Everesten van valami megkötés.
utálom az FL-t, sosem fogom azt játszani, de azért kösz
kinek hogy megy, de ami a legfontosabb, h nem mind, hogy FL ---> NL, vagy NL --> FL
ui: én mindenképp a 6max cg-t erőltetném a helyedben
Fix limitre a PS még megoldás lehetne, de nem nagyon bízok benne a bónuszok hiánya miatt. Ráadásul az iPoker+MiniMaxMod kombó nekem jobban bejön, mint a PS szoftvere. Az alacsonyabb rake és a több hal talán valamennyire kárpótolna. Biztos át lehet számítani az alacsonyabb raket rakebackre. Lehet, hogy ez akár 30% is lehet? Kiszámolta ezt valaki?
Herrbert privi ment, vegyél fel msn-en. Holnap szívesen segítek egy két dologban. ;)
8 game mixen nem gondolkodtál? sztárzon? vagy esetleg HORSE?