Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > IPoker fix limit mennyország vége - merre tovább?

addict776
Válasz Valhalla kommentjére
2009. dec. 20. 16:36

egy FL játékos tudásszintje 100% hogy nem nagyobb mint egy NL játékosé

WARETRAPS
Válasz herrbert74 kommentjére
2009. dec. 20. 16:39

Kilenc hónapig tartott, míg a semmiből profi lettem

Kérdéseid, meg kérésed a számlakölcsönkéréssel kapcsolatban nem ezt sugallja.
Mellesleg nem esel el semmi lehetőségtől ha csak úgy beregisztrálsz valahova.
Talán egyedül az Everesten van valami megkötés.

zend
Válasz addict776 kommentjére
2009. dec. 20. 16:48

...pre-flop.

Littlemage
Válasz zend kommentjére
2009. dec. 20. 17:08

Ha megvan a rollod, cake-en kivul kb. mindenhol hasznalhatsz HUD-ot, HM-et, onnantol fogva meg NL10-20-on, kb. a promokat kell nezegetned. amugy szerintem ezekre everest, paci, UB teljesen jok lehetnek, de ongame vagy boss is jo valasztas lehet, de azok 5max-ok, pörgösebb a jatek. everesten erdemes ugy kezdeni, hogy dec. vegen kezdesz, összeszedsz valamennyi pontot - reszletesen a terem honlapjan - s akkor jan-tol már lesz rb-ed is. A többi terembe lehet honap kozben is VIP szintet lepni.

herrbert74
Válasz WARETRAPS kommentjére
2009. dec. 20. 17:11

Ezt sem mondtam. Mivel a NL-en legalább háromszor nagyobb a variancia, két szinttel lejjebb már akkora a variancia, mint FL-en. Ott pedig csak nem nagyobb a tudásszint, sőt. Próbáltad már az FL1/2-t iPokeren? Bizonyára megennének a robotok reggelire. Én meg őket eszem. :)

Kérdéseid, meg kérésed a számlakölcsönkéréssel kapcsolatban nem ezt sugallja.
Mellesleg nem esel el semmi lehetőségtől ha csak úgy beregisztrálsz valahova.
Talán egyedül az Everesten van valami megkötés.

Nem tudom, melyik kérdésre gondolsz, szerintem a NL tapasztalatomhoz mérten értelmes kérdéseket tettem fel. A számlakérés lehet, hogy kicsit naív volt (csak egy hirtelen ötlet volt), de már válaszra is talált. Látod, most nincs macera a regisztrálással, meg hogy melyik skinen nem akarok tuti játszani. Akkor?
Megkötések meg szerintem mindenhol vannak, legfeljebb le lehet rendezni "okosba", mint én most VC-n. :)

mrj
Válasz addict776 kommentjére
2009. dec. 20. 19:06

Ezt nehéz lenne így eldönteni.

átlagosan sokkal több streetet játszanak FL-ben mint NL-ben, ez már önmagában arra enged következtetni hogy postflop felkészültebbnek kell lenni FL-en.

Több nyerő NL player van innen akadémiáról is akik próbálkoztak FL-lel sikertelenül.

Ha van különbség akkor és ezek alapján én arra hajlanék hogy az FL játékhoz kell a több tudás.

addict776
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 20. 19:29

utálom az FL-t, sosem fogom azt játszani, de azért kösz
kinek hogy megy, de ami a legfontosabb, h nem mind, hogy FL ---> NL, vagy NL --> FL

ui: én mindenképp a 6max cg-t erőltetném a helyedben

ceewyl
Válasz herrbert74 kommentjére
2009. dec. 20. 19:47

Fix limitre a PS még megoldás lehetne, de nem nagyon bízok benne a bónuszok hiánya miatt. Ráadásul az iPoker+MiniMaxMod kombó nekem jobban bejön, mint a PS szoftvere. Az alacsonyabb rake és a több hal talán valamennyire kárpótolna. Biztos át lehet számítani az alacsonyabb raket rakebackre. Lehet, hogy ez akár 30% is lehet? Kiszámolta ezt valaki?

PokerStars VIP Club - PokerStars VIP Rakeback Equivalent Analysis

Starson is nemsoká új VIP rendszer lesz, de FL játékosoknak egyáltalán nem rossz a PS.

Zoleee
Válasz ceewyl kommentjére
2009. dec. 20. 20:35

Herrbert privi ment, vegyél fel msn-en. Holnap szívesen segítek egy két dologban. ;)

audiosultan
Válasz Zoleee kommentjére
2009. dec. 20. 20:45

8 game mixen nem gondolkodtál? sztárzon? vagy esetleg HORSE?

Élő ügyfélszolgálat