egy FL játékos tudásszintje 100% hogy nem nagyobb mint egy NL játékosé
nannnaananananana ki kell próbálni, én is FixLimiteztem sokáig SH-n, mit mondjak a végén már visítva menekültem NLSH-ra. Sokkal, sokkal, sokkal, és még sokszorsokkal könyebb pénzkereset az NL
De akkor miért játszanak még mindig olyan sokan FL SH-t? NL SH-n nagyobb winrate érhető el.
(Néha én is beültem bohóckodi FL SH-ra. Azt tuti, hogy ahhoz még nagyobb idegzet kell mint NL-re :) legalábbis nekem biztos nagyobb kellene)
Két idézetet fűznék ehhez a limit/no limit vitához:
"A limit póker tudomány, de a limit nélküli póker művészet. A limitnél egy célpontra lő az ember. A limit nélkülinél a célpont életre kell és visszalő." (Crandell Addington)
"Bárki, aki ért a matematikához, az képes limit pókert játszani, és így szerezhet magának némi létjogosultságot. Csak meg kell tanulni ülni és várni." (Jack Straus)
Nyilván nehéz jól limit pókert játszani, de a no limit egy teljesen más játék.
a fix limit kifejezést eltörölném a földről
De akkor miért játszanak még mindig olyan sokan FL SH-t? NL SH-n nagyobb winrate érhető el.
Két idézetet fűznék ehhez a limit/no limit vitához:
"A limit póker tudomány, de a limit nélküli póker művészet. A limitnél egy célpontra lő az ember. A limit nélkülinél a célpont életre kell és visszalő." (Crandell Addington)
"Bárki, aki ért a matematikához, az képes limit pókert játszani, és így szerezhet magának némi létjogosultságot. Csak meg kell tanulni ülni és várni." (Jack Straus)
Nyilván nehéz jól limit pókert játszani, de a no limit egy teljesen más játék.
5 card draw, 2-7 triple draw, olykor egy kis badugi, ennyi bőven elég az FL-ből
holdemmel nem szívesen keverem
theobell
Nálam is a hangsúly a más játékon van.
Még NL holdemen belül is nagy merészség lenne egy jó SNG játékosnak, akinek megvan a bankrollja, mondjuk NL 100 SH cash-re átülni.
A fokozatosságot szerintem ilyen váltásnál tartani kell, ezért lehet, hogy jó NL játékosok is belebuktak a fix limites próbálkozásokba.
5 card draw, 2-7 triple draw, olykor egy kis badugi, ennyi bőven elég az FL-ből
holdemmel nem szívesen keverem