Kérdések!
Sajnos nem tudok játszani a pokerstarson,mert a bankártyám nem engedi meg a kifizetést.Az egyik kérdésem,hogy érdemes-e maradnom a ParadisePokeren vagy váltsak a ParyPokerre?
A másik kérdésem,hogy szeretnék PokerStarsos ajándéktárgyakat(pl.sapka) és az hol szerzhető be az oldalon kívöl??
válaszod előre is köszönöm!
Sajnos nem tudok játszani a pokerstarson,mert a bankártyám nem engedi meg a kifizetést.Az egyik kérdésem,hogy érdemes-e maradnom a ParadisePokeren vagy váltsak a ParyPokerre?
A másik kérdésem,hogy szeretnék PokerStarsos ajándéktárgyakat(pl.sapka) és az hol szerzhető be az oldalon kívöl??
válaszod előre is köszönöm!
Szerintem csinálsz egy moneybookers accot a starson szerintem az a legkézenfekvőbb megoldás.
Szia! No limit, és 05-10 és 12-25ön,csak az a baj h nincs rollom h feljebb üljek magasabb tétre,mert egyetemista vagyok és a kis pénz is pénz és eddig állandóan le kellett szednem,most akarok megint elkezdeni játszani csak még nem tudom hol. Egyébként Visa-m van.
En is moneybookerst javasolnek, ha segitseg kell a regisztracoban, irj egy privat uzenetet... ;)
nem akarok reklamálni meg ilyenek de nem úgy van hogy 10blogbejegyzés 30pont?
mert nekem 3-4 napja megvan a 20. és nem kaptam pontot...
Elég friss még ez a pontrendszeres dolog, valószínűsíthető hogy az adminok folyamatosan írják jóvá a pontokat minden egyes regisztrált tagnak, ami nemkisfeladat és időigényes! Szerintem légy türelemmel ;)
ps.: Régóta olvasgatom a blogodat, és nekem az elejétől fogva úgytűnt a dolog, hogy néhány bejegyzésed csak a pontrendszer miatt van, hogy gyűljenek a pontok(saját szubjektív véleményem).
A másik dolog pedig, amit kritikának szánok és nemszeretném ha megsértődnél, :) de egy picit talán jobban ügyelhetnél a helyesírásodra, ha már blogírásba kezdtél!
Üdvözlettel: Kepees
Mire jók a pontok?