A Póker stratégia fülnél minden választ megtalálsz:)
Megtaláltam, köszönöm ! :)
$100 tőkéből én a következő asztalokon kezdenék:
NL4 - vagyis no limit 0,02/0,04 vakokkal
vagy
FL 0,2/0,4 - vagyis fix limit 0,1/0,2 vakokkal[/QUOTE]
Eldöntöttem, mindenképpen FL játékot játszom majd. Tehát 10-20 centes alapon kellene elkezdenem. Hehe. Vajon mennyi ideig tarthat ilyen szinten összeszedni 100 dollárt ? :)
Most hirtelen az a tervem, hogy 100 dollár pluszt összeszedve magsabb téten játszom egy őrült 100 dolláros menetet, és ha netán elvesztem, még mindig kezdhetem előről. :-D
Egyébként nem értem miért nem beszélitek le a kezdőket a no limitről. Komolyan az volt bennem, hogy azt már inkább gyakorlottabbak játsszák sikeresen, hisz a kontrolálatlan magasabb emelések miatt sokkal könnyebb nagyot bukni, valamint bonyolultabb alkalmazni az ilyesmit, hisz az egyszeriu pókerező ( mint pl. én ) megsdzabatlan emelési limitnél azt se tudja mennyit emeljen. Oké, most már tudom. :)
Egyébként nem értem miért nem beszélitek le a kezdőket a no limitről. Komolyan az volt bennem, hogy azt már inkább gyakorlottabbak játsszák sikeresen, hisz a kontrolálatlan magasabb emelések miatt sokkal könnyebb nagyot bukni, valamint bonyolultabb alkalmazni az ilyesmit, hisz az egyszeriu pókerező ( mint pl. én ) megsdzabatlan emelési limitnél azt se tudja mennyit emeljen. Oké, most már tudom. :)
Köszönöm szépen, csakhogy most teljesen felborítottad az elképzelt óvatos stratégiámat, mer most kedvet kaptam NL-ben kezdeni, ami egy vad rodeónak tűnik az FL-hez képest. :)
"...hisz a kontrolálatlan magasabb emelések miatt sokkal könnyebb nagyot bukni..." - Egy picit úgy érzem ebből, mintha azon paráznál, hogy NL-en kezdőként hirtelen elveszthet az ember borzalmas összegeket. Lehet, hogy hülyeséget feltételezek, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy azt nem tudod, hogy amikor beülsz egy real cash game asztalhoz, akkor limitálva van a maximális beülőd. Ez pedig a nagy vak 100-szorosa. Tehát egy NL10es asztalhoz maximum 10$-ral ülhetsz be! Ezt természetesen egyetlen parti alatt el lehet veszíteni, de éppen itt jön be a már sokat emlegetett bankroll managment fontossága. Tehát egyszerre nem veszíthetsz sokat a pokeres bankrollodból.
"Eldöntöttem, mindenképpen FL játékot játszom majd. Tehát 10-20 centes alapon kellene elkezdenem. Hehe. Vajon mennyi ideig tarthat ilyen szinten összeszedni 100 dollárt?"
Akár egy hónap alatt 2-3 asztalos napi 1-2 óra játékkal is. Ha közben valamilyen bónusz is jön, akkor főleg.
Köszönöm szépen, csakhogy most teljesen felborítottad az elképzelt óvatos stratégiámat, mer most kedvet kaptam NL-ben kezdeni, ami egy vad rodeónak tűnik az FL-hez képest. :)
Jól van, megnyugtattatok. :)
everesten most épp 1000 dolláros beülővel játszom No limitet. :)
Basszus, nem ilyen fanolást kellene csinálnom, hanem gyakorolni a pot/odds számítást például. :))
Ja tényleg !
Everest Pókerhez tudnátok esetleg olyan programot, amit láttam más oldalakhoz, hogy játék közben automatikusan számolja az esélyeimet ?
gyakorlatilag bármilyen hasznos program érdekel, ami everesten használható, és segít minket ! :)
Jól van, megnyugtattatok. :)
everesten most épp 1000 dolláros beülővel játszom No limitet. :)
Basszus, nem ilyen fanolást kellene csinálnom, hanem gyakorolni a pot/odds számítást például. :))