Hű, majdnem elfelejtettem, hogy ma eljátszhatom a kuponom, hála Neked :) Most végeztem a CG sessionnel, 2k hand alatt 4.5 beülő minusz, KK 2.5 beülő minuszt termelt a session alatt. Úgyhogy easy leszek, ha 3betelek, any2val betolhatjátok, úgyis bukom :D:D:P
63
Itt a 63hatter jobb oldalan, ki ez a szoke csirlider csaj? :) tudunk rola vmi bovebbet esetleg masik kepeket?:)
ty
Itt a 63hatter jobb oldalan, ki ez a szoke csirlider csaj? :) tudunk rola vmi bovebbet esetleg masik kepeket?:)
ty
Gondolom egy amcsi bostoni csiPlíder :D
pamela anderson hasonmás verseny győztesei között kell keresni :D
KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én a Partypokeren szoktam játszani s most nyertem lovét amit ki szeretnék venni. Az a problémám hogy több számlám van a Parytpokeren. Van egy nem aktív azt még több éve csináltam azzal nem is lehet nevezni freerollokra sem mert nem játszottam rajt valódi pénzben. Másikak azok aktívak bizonyos oldaltól lehet igényelni (PokerStrategy.com - Online Poker School with free $50 Starting Capital) 50 dollár kezdőtőkét ezt igényeltem, de elbuktam. Majd utána igényeltem egy másik oldaltól (http://www.yourpokercash.com/)-tól és másik névvel csináltam egy új számlát a Partypokeren és végülis ezzel sikerült többet nyernem. Most hogy ki szeretném venni a pénzt mi lenne a jó megoldás?
Irni a Partypokernek e-mailt hogy azokat a számlákat amit nem használok töröljék és csak az maradjon amelyiken a pénz is van?
Vagy inkább nem szólni aztán bízni abban hogy Moneybookers-es számlán keresztül letudom utalni gond nélkül?
Csak ezt a számlát szoktam használni már amin a pénzem is van a másikakkal be se szoktam lépni játszani.
Vagy saját magam nem tudom törölni a pókeresszámlámat csak ha kérem e-mailben a Partypoker-től?
Előre is köszönöm a válaszokat!
kiutalást indítasz MB-re. le fogják zárni az accodat, és kérni fogják h hívd fel őket. ekkor megkérdezik, hogy nem hoztál e már létre másik accot. erre mondod nem. kérdik biztos nem? mert van ugyanilyen névvefl beregelve másik acc. te megint mondod te nem, ez az első accod. ekkor jóvá fogják hagyni a kérésed.
ha véletlen kiderül h multi accod van, akkor zárolják az accodat véglegesen, és buktada pénzt.
tudom h nem sok handem van még, de megnézne vki haladó jó pokeres engem a PokerTableRatingsen, és elemezne, h esetleg min javítsak ????
köszönöm
PS nick: bacardi2268
van saját topicom abba is megírhatjátok
KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én a Partypokeren szoktam játszani s most nyertem lovét amit ki szeretnék venni. Az a problémám hogy több számlám van a Parytpokeren. Van egy nem aktív azt még több éve csináltam azzal nem is lehet nevezni freerollokra sem mert nem játszottam rajt valódi pénzben. Másikak azok aktívak bizonyos oldaltól lehet igényelni (PokerStrategy.com - Online Poker School with free $50 Starting Capital) 50 dollár kezdőtőkét ezt igényeltem, de elbuktam. Majd utána igényeltem egy másik oldaltól (http://www.yourpokercash.com/)-tól és másik névvel csináltam egy új számlát a Partypokeren és végülis ezzel sikerült többet nyernem. Most hogy ki szeretném venni a pénzt mi lenne a jó megoldás?
Irni a Partypokernek e-mailt hogy azokat a számlákat amit nem használok töröljék és csak az maradjon amelyiken a pénz is van?
Vagy inkább nem szólni aztán bízni abban hogy Moneybookers-es számlán keresztül letudom utalni gond nélkül?
Csak ezt a számlát szoktam használni már amin a pénzem is van a másikakkal be se szoktam lépni játszani.
Vagy saját magam nem tudom törölni a pókeresszámlámat csak ha kérem e-mailben a Partypoker-től?
Előre is köszönöm a válaszokat!
erre csak annyit tudok mondani, hogy:
k**** sok eszed volt :D Egy 10 évest beültetnék a gép elé, annak is eszébe jutna mielőtt össze-vissza regisztrál, hogy ez így később nem lesz jó :P