nem lehet ezt a PS reklámot kisebbre venni??? kegyetlen zavar h világít a fejembe. soha nem zavart ilyen de ez kikészít :)
nem lehet ezt a PS reklámot kisebbre venni??? kegyetlen zavar h világít a fejembe. soha nem zavart ilyen de ez kikészít :)
Nyugalom a hosszú élet ritka... Reggel 8-10 körül valszeg eltűnik ;)
Nyugalom a hosszú élet ritka... Reggel 8-10 körül valszeg eltűnik ;)
Mi a franc van Veletek? Éljétek már túl, hogy ott egy nagy banner. Nagy, nemszép, zavaró, de őszintén: Belehaltok? Megterhelő az a lejjebbgördítés az egérrel, vagy mi a rák? Irigyellek Titeket, akiknek az a legnagyobb gondja, hogy zavarja a banner :P Nyugi, majd eltűnik, ha vége, és kész.
Mi a franc van Veletek? Éljétek már túl, hogy ott egy nagy banner. Nagy, nemszép, zavaró, de őszintén: Belehaltok? Megterhelő az a lejjebbgördítés az egérrel, vagy mi a rák? Irigyellek Titeket, akiknek az a legnagyobb gondja, hogy zavarja a banner :P Nyugi, majd eltűnik, ha vége, és kész.
https://poker-akademia.com/vBulletin/uj-tagok-bemutatkozasa/15967-bacardi2268-es-poker.html#links
erre légyszi válaszoljatok
Turbo sebesség, világosítsatok fel miért jó.
Csak mert minél gyorsabban emelkednek a vakok, minél kevesebb leosztást játszhatunk egy szinten, annál nagyobb a szerepe a szerencsének, és egy regulár jó esetben szeretné, ha kiütközne a tudásbeli különbség, ami őrülten emelkedő vakok esetén a minimálisra csökken (szerintem).
Mindezt kompenzálja, hogy több versenyt játszhatunk ugyanannyi idő alatt?
Mindezt kompenzálja, hogy több versenyt játszhatunk ugyanannyi idő alatt?
Szia!
Én, a magam részéről soha nem kedveltem a turbo versenyeket.
Szerencsére, ma már feltörekvő játékosok edzésével is foglalkozok, nekik se javaslom soha.
Annyival komolyabb a szerencse szerepe, hogy (6év pókeres tapasztalat alapján) szerintem nem kompenzálja a több lejátszható verseny.
üdv.: Chef