és hol találom meg a saját linkemet PA-n ???
és hol tudom megnézni kit hívtam meg ide ???
Sziasztok nemrég regisztráltam az ipokerre, egész konkrétan a Titanra. Játék közben fél-1percekre kifagy a játék. Már újratelepítettem de ez csak egy ideig volt jó. A kérdésem az lenne ez ellen mit lehet tenni, másnál is ez van? Ha elmegyek a Titanról egy másik Ipokeres terembe akkor is ez várható?
Sziasztok nemrég regisztráltam az ipokerre, egész konkrétan a Titanra. Játék közben fél-1percekre kifagy a játék. Már újratelepítettem de ez csak egy ideig volt jó. A kérdésem az lenne ez ellen mit lehet tenni, másnál is ez van? Ha elmegyek a Titanról egy másik Ipokeres terembe akkor is ez várható?
Lehet valami vírus befigyel a gépemen, azt hiszem újrarakom a windowst.
Köszönöm a válaszokat :-)
sng-sként igen kevés mtt-t játszom, azonban szeretném ezek számát növelni
az érdekelne, hogy hol tudom megnézni a FTP és Stars versenykiínálatát, $1-$5 nevezésűek érdekelnének
illetve hogy melyek érik meg inkább?
A pokerstars versenykínálatát itt találod: PokerStars - Tournaments Schedule
sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy egy turbó rebuy tornán meddig érdemes rebuyolni? kb 30 perc elteltével 10-13 bb-ért rebuyolsz..(és ez dupla reb)
köszi
Info.
Ha egy játékosról szeretnék megtudni adatokat/statokat, akkor mely weboldalakon próbálkozzak?
ha szintet lépek akkor érdemes visszavenni az asztalszámból?