Az oldalt böngészve találtam egy indulási táblázatot, csak nem tudom helyesen értelmezni, erről lenne szó: https://poker-akademia.com/files/53/53802.jpg
A zöld mezőt nem igazán értem, mert a topicból ahonnan ez származik, ott volt olyan hozzászóló, aki meglepődött azon miszerint ha mondjuk a D-n van egy KQ-ja és az UTG-ről történik egy emelés, akkor dobni kell KQ-t a táblázat szerint. Ezt most mi alapján állapította meg?
Én így értelmeztem:
Zöld: ha elöttünk volt egy standard raise, akkor azt érdemes megadni.
Piros: ha hívtak elöttünk, akkor 3-4szeresét érdemes visszahívni
Barna: ha nem emeltek elöttünk, akkor érdemes emelni.
kék: ugyan az mint a barna?
(Most akkor a tábla szerint, ha emeltek elöttünk akkor csak kézben párokkal és AK AQ lapokkal játszathunk???!)
Most akkor pontosan hogy értelmezzem a színeket? Valaki legyen szíves értesse meg velem, mert már full ideg vagyok ezen variálok már 2 órája, de csak jobban belegabalyodok, mondjuk a póziciókat is csak kb. 2 órája ismerem.
a zöld mezö/zöldszin= az open raise range= az-az h milyen lapokkal emeljunk ha elottunk nem volt emeles még (szoval 1st raiserek leszunk )
pl kq jo lap d-n ha elottunk mindenki dobta de ha pl utg v ep v mp emelt vki dobnunk kell a réselv miatt ( szoval erösebb lap kell nekunk a tartashoz mint amivel az eredeti emelö emelt és mivel utg /ep/mp alt a legtobb jatekosnak tight range van igy dobnunk kell és rengetegg olyan lap van ami dominal qq kk aa aq ak szoval nem valami jo dolog ep r-t callolni kqval mivel v kis potot nyerunk v nagyot bukunk vele
kék szin=ha elottunk vki emelt akkor ezekkel adhatunk meg
piros= ha elottunk emeltek akkor ezekkel visszakell emelnunk
barna szin( v milyen ) = v adni kell az elottunk tortno emelest v vissza emelnunk ellenfel,szitu fuggo
kezdetnek megteszi a hasonlo fix indulasi tablazat késöbb ugyis varrialni fogsz az indulasi lapjaidon
gl.
a zöld mezö/zöldszin= az open raise range= az-az h milyen lapokkal emeljunk ha elottunk nem volt emeles még (szoval 1st raiserek leszunk )
pl kq jo lap d-n ha elottunk mindenki dobta de ha pl utg v ep v mp emelt vki dobnunk kell a réselv miatt ( szoval erösebb lap kell nekunk a tartashoz mint amivel az eredeti emelö emelt és mivel utg /ep/mp alt a legtobb jatekosnak tight range van igy dobnunk kell és rengetegg olyan lap van ami dominal qq kk aa aq ak szoval nem valami jo dolog ep r-t callolni kqval mivel v kis potot nyerunk v nagyot bukunk vele
kék szin=ha elottunk vki emelt akkor ezekkel adhatunk meg
piros= ha elottunk emeltek akkor ezekkel visszakell emelnunk
barna szin( v milyen ) = v adni kell az elottunk tortno emelest v vissza emelnunk ellenfel,szitu fuggo
kezdetnek megteszi a hasonlo fix indulasi tablazat késöbb ugyis varrialni fogsz az indulasi lapjaidon
gl.
Sziasztok!
A fórumba szeretném az érdekes/kérdéses leosztásaimat betenni, azonban nem tudom, hogyan kell a leosztásokat stílusosan beilleszteni a weaktight | fold when you know you're beat oldal segítségével - mert úgy látom, hogy azzal csinálják a gyakorlottabbak. Kérdésem/kérésem az lenne, hogy hol van arról leírás az oldalon, hogy hogyan kell a leosztásaimat a fórumba beillesztenem.
Ugyanakkor a fenti linken regeltem magam, és próbáltam a hand historymból beilleszteni egy leosztásomat, de azt írta, hogy rossz a formátum, és nem tudtam megcsinálni.
Segítségetek előre is köszönöm!
én ezt javaslom.
Videk feltltse s a frumra
Az a lenyeg, hogy kimasolod a hh-t vagy a HM-bol vagy a kliensbol, weaktight.com post hand, es az ftr formatumot bemasolod ide es voilá:)
Sziasztok!
......
Ugyanakkor a fenti linken regeltem magam, és próbáltam a hand historymból beilleszteni egy leosztásomat, de azt írta, hogy rossz a formátum, és nem tudtam megcsinálni.
Segítségetek előre is köszönöm!
tettem be Bwinre pénzt és annyi lenne a kérdésem:
hogy hogyan üljek le játszani kezdőként??
legyen előttem a kezdőkéz táblázat ??
nagyon feszesen játszak VPIP-m kb 10 legyen (ha ezt lehet így mérni) ???
hány asztalon, (persze nem 8-10re gondolok)1-2-.. ?
tanácsokat kérnék
Lehetséges hiba az még, hogy nem angol nyelven van a hand historyd. Állítsd át ezt a kliensben, és egyből sikerülni fog ;)
Érdeklődnék olyan embertől, aki kifejezetten sng-zik, csakis sng-zik...9-12-18-27 főn és csakis 1-2$-os téten !!! hogy képes-e arra hogy lassan de biztosan nyerjen is? meg ehhez mennyit kellene játszanom??