Poker Love..
Válasz Poker Love.. kommentjére
2011. jún. 12. 16:39

Az oldalt böngészve találtam egy indulási táblázatot, csak nem tudom helyesen értelmezni, erről lenne szó: https://poker-akademia.com/files/53/53802.jpg

A zöld mezőt nem igazán értem, mert a topicból ahonnan ez származik, ott volt olyan hozzászóló, aki meglepődött azon miszerint ha mondjuk a D-n van egy KQ-ja és az UTG-ről történik egy emelés, akkor dobni kell KQ-t a táblázat szerint. Ezt most mi alapján állapította meg?

Én így értelmeztem:

Zöld: ha elöttünk volt egy standard raise, akkor azt érdemes megadni.
Piros: ha hívtak elöttünk, akkor 3-4szeresét érdemes visszahívni
Barna: ha nem emeltek elöttünk, akkor érdemes emelni.
kék: ugyan az mint a barna?

(Most akkor a tábla szerint, ha emeltek elöttünk akkor csak kézben párokkal és AK AQ lapokkal játszathunk???!)

Most akkor pontosan hogy értelmezzem a színeket? Valaki legyen szíves értesse meg velem, mert már full ideg vagyok ezen variálok már 2 órája, de csak jobban belegabalyodok, mondjuk a póziciókat is csak kb. 2 órája ismerem.

rusherninja
2011. jún. 12. 17:16

a zöld mezö/zöldszin= az open raise range= az-az h milyen lapokkal emeljunk ha elottunk nem volt emeles még (szoval 1st raiserek leszunk )
pl kq jo lap d-n ha elottunk mindenki dobta de ha pl utg v ep v mp emelt vki dobnunk kell a réselv miatt ( szoval erösebb lap kell nekunk a tartashoz mint amivel az eredeti emelö emelt és mivel utg /ep/mp alt a legtobb jatekosnak tight range van igy dobnunk kell és rengetegg olyan lap van ami dominal qq kk aa aq ak szoval nem valami jo dolog ep r-t callolni kqval mivel v kis potot nyerunk v nagyot bukunk vele
kék szin=ha elottunk vki emelt akkor ezekkel adhatunk meg
piros= ha elottunk emeltek akkor ezekkel visszakell emelnunk
barna szin( v milyen ) = v adni kell az elottunk tortno emelest v vissza emelnunk ellenfel,szitu fuggo

kezdetnek megteszi a hasonlo fix indulasi tablazat késöbb ugyis varrialni fogsz az indulasi lapjaidon
gl.

Poker Love..
Válasz rusherninja kommentjére
2011. jún. 12. 17:31

a zöld mezö/zöldszin= az open raise range= az-az h milyen lapokkal emeljunk ha elottunk nem volt emeles még (szoval 1st raiserek leszunk )
pl kq jo lap d-n ha elottunk mindenki dobta de ha pl utg v ep v mp emelt vki dobnunk kell a réselv miatt ( szoval erösebb lap kell nekunk a tartashoz mint amivel az eredeti emelö emelt és mivel utg /ep/mp alt a legtobb jatekosnak tight range van igy dobnunk kell és rengetegg olyan lap van ami dominal qq kk aa aq ak szoval nem valami jo dolog ep r-t callolni kqval mivel v kis potot nyerunk v nagyot bukunk vele
kék szin=ha elottunk vki emelt akkor ezekkel adhatunk meg
piros= ha elottunk emeltek akkor ezekkel visszakell emelnunk
barna szin( v milyen ) = v adni kell az elottunk tortno emelest v vissza emelnunk ellenfel,szitu fuggo

kezdetnek megteszi a hasonlo fix indulasi tablazat késöbb ugyis varrialni fogsz az indulasi lapjaidon
gl.

Nagyon szépen köszi!

Mindjárt ki is próbálom. Mondjuk kicsit furcsa lesz, mert én jóval több lappal szoktam játszani még az egyszínű 2/3-4/5-el is van hogy hívok :) Na mindegy meglátjuk beválik e.

Szerintetek Micro limiten, hogy működne a dolog? Nem szúrják ki hamar, hogy csak a legnagyobbakkal jövök ki? Valakinek esetleg egyéb tapasztalata?

TiestoTomika
2011. jún. 13. 13:42

Sziasztok!

A fórumba szeretném az érdekes/kérdéses leosztásaimat betenni, azonban nem tudom, hogyan kell a leosztásokat stílusosan beilleszteni a weaktight | fold when you know you're beat oldal segítségével - mert úgy látom, hogy azzal csinálják a gyakorlottabbak. Kérdésem/kérésem az lenne, hogy hol van arról leírás az oldalon, hogy hogyan kell a leosztásaimat a fórumba beillesztenem.
Ugyanakkor a fenti linken regeltem magam, és próbáltam a hand historymból beilleszteni egy leosztásomat, de azt írta, hogy rossz a formátum, és nem tudtam megcsinálni.
Segítségetek előre is köszönöm!

GreEko
Válasz TiestoTomika kommentjére
2011. jún. 13. 13:52

én ezt javaslom.

Videk feltltse s a frumra

danfiu
Válasz GreEko kommentjére
2011. jún. 13. 14:25

Az a lenyeg, hogy kimasolod a hh-t vagy a HM-bol vagy a kliensbol, weaktight.com post hand, es az ftr formatumot bemasolod ide es voilá:)

dfecco23
2011. jún. 13. 14:32

Sziasztok!
......

Ugyanakkor a fenti linken regeltem magam, és próbáltam a hand historymból beilleszteni egy leosztásomat, de azt írta, hogy rossz a formátum, és nem tudtam megcsinálni.
Segítségetek előre is köszönöm!

Lehetséges hiba az még, hogy nem angol nyelven van a hand historyd. Állítsd át ezt a kliensben, és egyből sikerülni fog ;)

bacardi2268
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. jún. 13. 15:26

tettem be Bwinre pénzt és annyi lenne a kérdésem:

hogy hogyan üljek le játszani kezdőként??
legyen előttem a kezdőkéz táblázat ??
nagyon feszesen játszak VPIP-m kb 10 legyen (ha ezt lehet így mérni) ???
hány asztalon, (persze nem 8-10re gondolok)1-2-.. ?

tanácsokat kérnék

TiestoTomika
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. jún. 13. 16:01

Lehetséges hiba az még, hogy nem angol nyelven van a hand historyd. Állítsd át ezt a kliensben, és egyből sikerülni fog ;)

Ez volt a hiba!
A segítséget köszönöm mindenkinek!

JuhaAasz
2011. jún. 13. 22:50

Érdeklődnék olyan embertől, aki kifejezetten sng-zik, csakis sng-zik...9-12-18-27 főn és csakis 1-2$-os téten !!! hogy képes-e arra hogy lassan de biztosan nyerjen is? meg ehhez mennyit kellene játszanom??

Élő ügyfélszolgálat