Olyat lehet csinálni hogy a laptopot rákötöm a tv-re és azon tolom a pókert? Mert van egy 106cm-es átmérőjű. Azt tudom úgy használni mint egy monitort?
Olyat lehet csinálni hogy a laptopot rákötöm a tv-re és azon tolom a pókert? Mert van egy 106cm-es átmérőjű. Azt tudom úgy használni mint egy monitort?
Igen lehet, ha megvan a megfelelő kimenet a laptopodon és a tévén is, akkor csak egy kábel kell hozzá :) Én is gondolkodtam rajta, aztán kimaradt...megkérdezném a helyedben egy számtech/elektronikai boltban
Nincs rá keret! Ez meg már megvan :)
honfoglaló
Hellóka! Lenne egy biznisz hátha betalál. Honfoglalós nickemet átpasszolnám kemény dollárokért. 1726534 tallér van hozzá. Aki ismeri a játékot tudja mire lehet használni. Ha valaki lát benne fantáziát szóljon. Ez egy kósza ötlet remélem nem sértek vele semmi szabályt.
Üdv: ÁrpiCsotany
Érdeklődnék, hogy lesz e Poker Akademia loyalty freeroll - Októberben a ps en? Ha igen mikor várható?
Érdeklődnék, hogy lesz e Poker Akademia loyalty freeroll - szeptemberben a ps en? Ha igen mikor várható?
Már szeptemberben nemigen lesz... ;)