Borsodpro
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jún. 30. 22:09

Miért nem pörög már úgy a fórum mint régen? Egyre kevesebb a hozzászólás a topikokhoz és egyre kevesebb a vicces topik is.
A régi trollok eltüntek azóta pang az akadémia? Ennek nem kéne így lennie.

JociBalboa
Válasz Borsodpro kommentjére
2012. jún. 30. 22:20

Miért nem pörög már úgy a fórum mint régen? Egyre kevesebb a hozzászólás a topikokhoz és egyre kevesebb a vicces topik is.
A régi trollok eltüntek azóta pang az akadémia? Ennek nem kéne így lennie.

optimális esetben mindenki grindel napi 6-10 órát, és már nem marad ereje.- nálam ez jellemző-

qwertibie
Válasz figike kommentjére
2012. jún. 30. 22:21

nyár van sztem

JuhaAasz
Válasz qwertibie kommentjére
2012. júl. 1. 16:15

jobb topikot most nem nagyon találtam, (bocsánat, ha nem kerestem eléggé) valaki tudna segíteni, hogy milyen magyar nyelvű live stream-en tudom nézni az EB döntőt? még sose néztem neten tv-t, ezért is vagyok ennyire tudatlan. várom segítőkész emberek válaszát, köszönöm :)

Romsy
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. júl. 1. 16:18

jobb topikot most nem nagyon találtam, (bocsánat, ha nem kerestem eléggé) valaki tudna segíteni, hogy milyen magyar nyelvű live stream-en tudom nézni az EB döntőt? még sose néztem neten tv-t, ezért is vagyok ennyire tudatlan. várom segítőkész emberek válaszát, köszönöm :)

Hirado.hu - UEFA EURO 2012

geri190
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. júl. 1. 16:26
Galambos Tarzan
Válasz geri190 kommentjére
2012. júl. 2. 23:50

Azoktól kérdezném akik járatosabbak a budapesti pókertermekben, hogy milyen most a mezőny? Főleg a létszám érdekelne, mennyit esett a forgalom a nyár miatt? Érdemes -e most felmenni vidékről 1 - 2 napra játszani, vagy nagyon holtszezon van? Vagy van akció? Főleg 50/100 cash érdekelne illetve MTT 40 000 Ft BI. -ig bezárólag. Hová érdemes most menni? Pécs pl. nagyon pang live poki terén nyáron.

Holdenper
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 3. 0:36

Múltkor hívott haver, és elnéztem vele Uniba délutáni 3K-s FO-ra (szombaton). 75 induló volt. Bár gondolom nem ez a bi méret érdekel, de gondolom az ilyen 6-8-15K körüli versenyeken is vannak azért 50-60-an legalább.

Viszont Universumon kívül a többiben nem indul amúgy sem olyan nagy létszámú tour (szerintem Cottonban ilyenkor 30-40-es létszámmal indulnak versenyek, Doyle nem tudom mennyire megy, nyitás után elég kihalt volt...esetleg még az Invictában lehet élet, de az marha messze van tőlem, szóval fogalmam sincs:) )

Galambos Tarzan
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 3. 3:00

Múltkor hívott haver, és elnéztem vele Uniba délutáni 3K-s FO-ra (szombaton). 75 induló volt. Bár gondolom nem ez a bi méret érdekel, de gondolom az ilyen 6-8-15K körüli versenyeken is vannak azért 50-60-an legalább.

Viszont Universumon kívül a többiben nem indul amúgy sem olyan nagy létszámú tour (szerintem Cottonban ilyenkor 30-40-es létszámmal indulnak versenyek, Doyle nem tudom mennyire megy, nyitás után elég kihalt volt...esetleg még az Invictában lehet élet, de az marha messze van tőlem, szóval fogalmam sincs:) )

És cashen van forgalom az Uniban? Az is érdekelne. Kissebb BI-es versenyekre nem szívesen utazom, főleg 200km-t, mert egyszerűen nem éri meg.

Holdenper
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 3. 3:58

És cashen van forgalom az Uniban? Az is érdekelne. Kissebb BI-es versenyekre nem szívesen utazom, főleg 200km-t, mert egyszerűen nem éri meg.

Nyáron még nem voltam, amikor télen lenéztünk, akkor 50, meg 100 eléggé pörgött, de volt 200-as asztal is, meg talán egy 500-as is döcögött.

Amikor most voltam, akkor én nem láttam casht, mondjuk ez délután 3-as verseny volt...később gondolom beindul azért:)

Élő ügyfélszolgálat