titcar
Válasz Stexes77 kommentjére
2009. máj. 19. 2:09

Szia,

Sztem hálókártya MAC address alapján szűr, nem IP alapján :(
Nem vagyok valami nagy DOS gerinc de a site-ok is így szűrik valahogy a regeket, hogy ne lehessen duplán, triplán accolni egy gépről....

Üdv, Stexes

sztem sokkal sanszosabb, hogy cookiekkal :)

attiati
Válasz titcar kommentjére
2009. máj. 19. 10:01

Hogy lehet nem youtube-s klippet beszúrni blogba?

Hiába írom be a linkhez az "embeded" linket, csak a youtube-osat jeleníti meg, a többi videós oldalét nem.

Matt Coburn
Válasz attiati kommentjére
2009. máj. 19. 11:19

Érdeklődöm, hogy ha van ilyen, akkor kb. hány asztalnál áll be az a szint, hogy nincs üresjárat, valamelyik asztalon mindig van olyan lapunk, amivel játszani kell.

attiati
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. máj. 19. 12:28

Érdeklődöm, hogy ha van ilyen, akkor kb. hány asztalnál áll be az a szint, hogy nincs üresjárat, valamelyik asztalon mindig van olyan lapunk, amivel játszani kell.

Gondolom millió dologtól függ, milyen laptartományt játszol meg (laza, feszes)? SH,FR? Kliensben mennyi a várakozási idő, turbó, sima....
És még limit is.
Ez most komoly kérdés akart lenni? :)
Na meg fáradtsági állapot :)
Van hogy 10 asztal is kevés, van mikor 8 is soknak tűnik.

Matt Coburn
Válasz attiati kommentjére
2009. máj. 19. 12:48

Gondolom millió dologtól függ, milyen laptartományt játszol meg (laza, feszes)? SH,FR? Kliensben mennyi a várakozási idő, turbó, sima....
És még limit is.
Ez most komoly kérdés akart lenni? :)
Na meg fáradtsági állapot :)
Van hogy 10 asztal is kevés, van mikor 8 is soknak tűnik.

Sok asztalhoz nyilván feszesebb játékstílus passzol, csak úgy általánosságban érdeklődtem, hogy van-e olyan állapot (biztos van), mikor egyszerűen mindig van mit csinálni.

Oké, sok asztalnál már a folyamatosan bevillanó foldolások is megteszik. :)

montanosz
Válasz figike kommentjére
2009. máj. 19. 13:34

nem találtam meg a okepoker topikot hirtelenjében ezért itt kérdezném hogy a freerollokra felenged de ha készpénzes assztalhoz akarok ülni akkor ezt a feliratot adja ki:

"you can not enter the table while your email is not validated.
please validate your email and then re-open the table."

bevagyok regisztrálva, azonkivül nem kaptam semmilyen emilt amit plusz érvényesítenem kellene?
legalábbis adataimat a pénztárnál eltudom érni.
Help aki ott van?

technoinside
Válasz montanosz kommentjére
2009. máj. 19. 19:14

nem találtam meg a okepoker topikot hirtelenjében ezért itt kérdezném hogy a freerollokra felenged de ha készpénzes assztalhoz akarok ülni akkor ezt a feliratot adja ki:

"you can not enter the table while your email is not validated.
please validate your email and then re-open the table."

bevagyok regisztrálva, azonkivül nem kaptam semmilyen emilt amit plusz érvényesítenem kellene?
legalábbis adataimat a pénztárnál eltudom érni.
Help aki ott van?

Nézd át a "Spam" mappát az emailben, ha nem segít akkor msg supp hogy küldjék újra a levelet

montanosz
Válasz technoinside kommentjére
2009. máj. 20. 15:47

kösz!
a gmail bepakolta a spamba......(((

ChrisBorosi
Válasz titcar kommentjére
2009. máj. 21. 13:14

Sziasztok!

Lehet hülyeséget kérdezek, de van olyan pókerterem ahol tudok olyan versenyt nyitni hogy jelszóval léphetnek be az ismerősök?

Ilyen privát versenyre gondolok, nem tudom mennyire érthető mit is szeretnék :)

fejes1988
Válasz ChrisBorosi kommentjére
2009. máj. 21. 13:29

Sziasztok!

Lehet hülyeséget kérdezek, de van olyan pókerterem ahol tudok olyan versenyt nyitni hogy jelszóval léphetnek be az ismerősök?

Ilyen privát versenyre gondolok, nem tudom mennyire érthető mit is szeretnék :)

abszolút érthető. starson is, azt hiszem ongame hálózatban is lehetséges. írj a supportnak h milyen asztalt szeretnél (létszám, struktúra, stb) és megoldják.

Élő ügyfélszolgálat