handball11
Válasz Admin kommentjére
2008. márc. 22. 22:11

Nem tudjátok milyen programot kell beszerezni ha videót akarok csinálni a játékomról. Ne ijedjetek meg nem akarom felrakni csak magamnak kellene:) előre is köszi a segítséget

CrisRoniii7
Válasz handball11 kommentjére
2008. márc. 22. 22:24

Nem tudjátok milyen programot kell beszerezni ha videót akarok csinálni a játékomról. Ne ijedjetek meg nem akarom felrakni csak magamnak kellene:) előre is köszi a segítséget

A camtasia nevü progival(de több van),ha beütöd googlebe szerintem kidobja
plusz az oldalon az egyik topikban,megtalálsz minden infót!
Keresd meg;)

spirited
Válasz handball11 kommentjére
2008. márc. 22. 23:13

https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=1739&highlight=camstasia

nandinho1334
Válasz Admin kommentjére
2008. márc. 23. 15:28

Sziasztok .... lenne egy fontos kérdésem.... Eddig 6 max (nl,omaha) asztalon játszottam de a tag stílusom nem igazán jött be főleg az omahán... nl-en egész jól el voltam szerintem kis is hoztam magam nullára de az omaha nem megy .... rájöttem hogy kicsit változtatnom kéne és úgy döntöttem hogy belevágok a head's up-be ... sok feltétel miatt döntöttem így ... head's up-ban kezdő vagyok a játékban viszont türhetően játszok. Valaki nem tudna ajánlani nekem egy könyvet a head's uphoz. Ami a blöfföt és a megérzéseket sem teszi félre.

előre is thx

krondorl
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. márc. 23. 17:46

Sziasztok .... lenne egy fontos kérdésem.... Eddig 6 max (nl,omaha) asztalon játszottam de a tag stílusom nem igazán jött be főleg az omahán... nl-en egész jól el voltam szerintem kis is hoztam magam nullára de az omaha nem megy .... rájöttem hogy kicsit változtatnom kéne és úgy döntöttem hogy belevágok a head's up-be ... sok feltétel miatt döntöttem így ... head's up-ban kezdő vagyok a játékban viszont türhetően játszok. Valaki nem tudna ajánlani nekem egy könyvet a head's uphoz. Ami a blöfföt és a megérzéseket sem teszi félre.

előre is thx

A Harrington II-ben van egy elég jó heads up stratégia, persze NL Holdem.

gary
Válasz tapione kommentjére
2008. ápr. 4. 15:39

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy mit jelentenek egy verseny meghírdetésénél a "K" betűk? pl. 2K Unlimited Rebuy, 60K+60K, 1K Reload, 20+3K
A válszt előre is köszi!
Üdv.

medgypeti
Válasz gary kommentjére
2008. ápr. 4. 16:05

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy mit jelentenek egy verseny meghírdetésénél a "K" betűk? pl. 2K Unlimited Rebuy, 60K+60K, 1K Reload, 20+3K
A válszt előre is köszi!
Üdv.

Üdv!

K=1000

Matt Coburn
Válasz tapione kommentjére
2008. ápr. 12. 1:00

Moneybookers

Póker pályafutásomban eljutottam arra az igen magas szintre, hogy a magyar nyelvű, felhasználóbarát everesten kívül is merészkedem. Igazából erre már egy hete eljutottam, azonban most akadtam egy olyasmire, hogy be és kifizetéshez csináljak magamnak moneybookers accountot. Bodogon.

Aki ismer, tudja milyen gyámoltalan vagyok, és miután a bodog csak kéri a moneybookers emailcímemet, arra jutottam, hogy mielőtt rákeresnék a szóra (moneybookers), és a megjelenő honlapon elkezdenék rambozni, előtte kikérem a véleményetek valami ilyenformán:

Mi is ez a moneybookers ? rendben van, hogy regisztrálok valamit valahol, lesz egy email címem, de mi köze ennek a bankszámlaszámomhoz, befizetéseimhez, kifizetéseimhez, anyagi létemhez ? :)

Polacheck
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. ápr. 12. 1:03

Ez a te te topikod:

https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/136-moneybookers.html

Egyébként a moneybookers olyasmi mint egy virtuális bankszámla. Tudsz oda beutalni pénzt a kártyádról és onnantól jóval könnyebb a termek között vándoroltatni a pénzedet.

Matt Coburn
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 12. 1:42

Köszönöm !

Igazából rákerestem ám itt is a szóra, de annyi topikot dobott ki, amiben szerepel, hogy inkább kérdeztem.

Élő ügyfélszolgálat