Vinczesz írt egyedül komolyabb vesztő online játékosokról, tehát nem csak én vagyok ezzel így, hogy az ismerősi körömben nincsenek online vesztő játékosok. Vagy ennyire hazudna mindenki, közben meg titkon töltögeti fel a számláját rendszeresen? Akár itt a pókerakadémia tagjai is?
Lehet én is elkártyáztam a házam és észre se vettem? :D
Vinczesz írt egyedül komolyabb vesztő online játékosokról, tehát nem csak én vagyok ezzel így, hogy az ismerősi körömben nincsenek online vesztő játékosok. Vagy ennyire hazudna mindenki, közben meg titkon töltögeti fel a számláját rendszeresen? Akár itt a pókerakadémia tagjai is?
nagyrészt olyan országokbéliektől nyerünk, akiknek nem gond eljátszani havi 100-500-1000 stb dodit vagy jurót, mert megtehetik.
ha mondjuk nl25ön elbuk heti 2 beülőt, az kb. ugyanannyi, mintha heti 2szer elmegy moziba :)
itthon meg azért enm sokan tehetik meg hoyg elbuknak havi többszáz dolcsit/több tízezer ft-t rendszeresen.
engem inkább a nl100+ bukók érdekelnek
itt a jól menő embereket találjuk és a szenvedélybetegeket valamint a feltörekvő ám adott szinthez nem eléggé képzett játékosokat?
Én ismerek pár nagyobb vesztő játékost, zömmel gimnáziumi osztálytársam. Szerintem az, hogy a vesztő hol játszik, általában csak annak a kérdése, hogy mennyi pénze van erre havi szinten, vagyis ha jól keres, akkor simán elbukhat pár beülőt NL100-on is.
Mindenesetre szerintem külföldön teljesen más ennek az egésznek a felfogása, ugyanis nagyon sokan szórakozásnak fogják fel, és úgy ülnek le bizonyos esténként pókerezni, mintha mondjuk színházba mennének, erre szánnak adott este mondjuk $200-t. Itthon meg aki veszít, az egyből szenvedélybetegnek van titulálva (persze van köztük olyan is).
Mindenesetre jól látszik, hogy az itt lévők általában magukhoz hasonló, értelmes, fejlődni vágyó baráti körrel rendelkeznek, talán ezért is van a barátok között kevesebb vesztő játékos.
Mindenesetre szerintem külföldön teljesen más ennek az egésznek a felfogása, ugyanis nagyon sokan szórakozásnak fogják fel, és úgy ülnek le bizonyos esténként pókerezni, mintha mondjuk színházba mennének, erre szánnak adott este mondjuk $200-t. Itthon meg aki veszít, az egyből szenvedélybetegnek van titulálva (persze van köztük olyan is).
Jegyezd meg jól míg a föld kerek, mindíg lesznek FISSSSHHHHHEEEEEEKKKKKKK!!!!! :D
Valóban, van az a tét, ahol mindig is lesznek fishek. Hisz bizonyos téteken (mondjuk
Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?
Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?