Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Kik azok a fishek online pókeren?

R1per2
Válasz dodi89 kommentjére
2008. okt. 22. 19:04

Vinczesz írt egyedül komolyabb vesztő online játékosokról, tehát nem csak én vagyok ezzel így, hogy az ismerősi körömben nincsenek online vesztő játékosok. Vagy ennyire hazudna mindenki, közben meg titkon töltögeti fel a számláját rendszeresen? Akár itt a pókerakadémia tagjai is?
Lehet én is elkártyáztam a házam és észre se vettem? :D

dodi89
Válasz R1per2 kommentjére
2008. okt. 22. 19:34

Vinczesz írt egyedül komolyabb vesztő online játékosokról, tehát nem csak én vagyok ezzel így, hogy az ismerősi körömben nincsenek online vesztő játékosok. Vagy ennyire hazudna mindenki, közben meg titkon töltögeti fel a számláját rendszeresen? Akár itt a pókerakadémia tagjai is?

Általánosságban nem szeretik az emberek hangoztatni, hogy vesztő játékosok...

titcar
Válasz dodi89 kommentjére
2008. okt. 22. 19:59

nagyrészt olyan országokbéliektől nyerünk, akiknek nem gond eljátszani havi 100-500-1000 stb dodit vagy jurót, mert megtehetik.
ha mondjuk nl25ön elbuk heti 2 beülőt, az kb. ugyanannyi, mintha heti 2szer elmegy moziba :)

itthon meg azért enm sokan tehetik meg hoyg elbuknak havi többszáz dolcsit/több tízezer ft-t rendszeresen.

darklol
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 22. 20:36

engem inkább a nl100+ bukók érdekelnek

itt a jól menő embereket találjuk és a szenvedélybetegeket valamint a feltörekvő ám adott szinthez nem eléggé képzett játékosokat?

peterpanic
Válasz R1per2 kommentjére
2008. okt. 22. 20:43

valszeg nem egyetemista/fiatal körökben kell keresni a stabil small+ stakes bukókat. középkorú, min. középvezető (vagy örökség:P). de ez eléggé evidens.
midstakeset pedig kb. a felmerészkedő smallstakes regek tarthatják el.

kanrich_
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 22. 23:37

Én ismerek pár nagyobb vesztő játékost, zömmel gimnáziumi osztálytársam. Szerintem az, hogy a vesztő hol játszik, általában csak annak a kérdése, hogy mennyi pénze van erre havi szinten, vagyis ha jól keres, akkor simán elbukhat pár beülőt NL100-on is.

Mindenesetre szerintem külföldön teljesen más ennek az egésznek a felfogása, ugyanis nagyon sokan szórakozásnak fogják fel, és úgy ülnek le bizonyos esténként pókerezni, mintha mondjuk színházba mennének, erre szánnak adott este mondjuk $200-t. Itthon meg aki veszít, az egyből szenvedélybetegnek van titulálva (persze van köztük olyan is).

Mindenesetre jól látszik, hogy az itt lévők általában magukhoz hasonló, értelmes, fejlődni vágyó baráti körrel rendelkeznek, talán ezért is van a barátok között kevesebb vesztő játékos.

styxxx
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. okt. 31. 12:52

Mindenesetre szerintem külföldön teljesen más ennek az egésznek a felfogása, ugyanis nagyon sokan szórakozásnak fogják fel, és úgy ülnek le bizonyos esténként pókerezni, mintha mondjuk színházba mennének, erre szánnak adott este mondjuk $200-t. Itthon meg aki veszít, az egyből szenvedélybetegnek van titulálva (persze van köztük olyan is).

Ez maximálisan így van. Külföldön ez már sikk, hogy valaki pokerezik, mert az összes sport csatornán ez megy. Mivel alapból kb. 8-10-szer annyit keresnek mint mi, így észre sem veszik, hogy párszáz dollárt elbuknak, és ilyenekből annyi van mint a szemét. Nálunk a stabil havi 2-3K dollár szép megélhetést tud nyújtani, és ezért hajlandóak vagyunk tanulni fejlődni, szinte az életünket is már ennek éljük :) De aki alaból keres 5K jurót bárhol az hol fog nekiállni grindelni mint a gép.

" Jegyezd meg jól míg a föld kerek, mindíg lesznek FISSSSHHHHHEEEEEEKKKKKKK!!!!! :D

vinczesz
Válasz styxxx kommentjére
2008. okt. 31. 13:01

Jegyezd meg jól míg a föld kerek, mindíg lesznek FISSSSHHHHHEEEEEEKKKKKKK!!!!! :D

Húúúú, ez nagyon gyenge! Ezért Kalapács-ütés járna!;)

want2push
Válasz styxxx kommentjére
2008. okt. 31. 13:01

Valóban, van az a tét, ahol mindig is lesznek fishek. Hisz bizonyos téteken (mondjuk
Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?

chubbyhun
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 31. 13:11

Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?

Szerintem nem így van, van olyan nem fejlett ország, ami nem igazán kapcsolódott be a netes póker világába, így ott szerintem még lesz fejlődés. Gondolok itt Kínára például, de az orosz nyelvű világ is még jöhet.

Élő ügyfélszolgálat