Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Kik azok a fishek online pókeren?

olegg
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 31. 13:12

CG-n stabil vesztő vagyok, de a tournamenteken és a heads-up SnG-ken pozitív a mérlegem. Úgyhogy az elsőt már nem is erőltetem.

castor11
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 31. 13:18

Valóban, van az a tét, ahol mindig is lesznek fishek. Hisz bizonyos téteken (mondjuk
Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?

Nagyon remélem, hogy sokáig lesznek ilyen szórakozásból pénzt szóró emberek. Csak az a baj, hogy most belőlem töltődik az önbizalmuk. :(
Én mikrolimitről tudok beszélni csak. NL50-ig. Ez a mezőny szerintem jelenleg nagyon jó főleg néhány teremben. Az általános tapasztalatom az, hogy sokan megnézték a magas téten játszó profikat és elkezdtek mindenféle lappal játszani. Bármekkora emelést lecallolnak. Ha sor illetve színhúzó van a kezükbe azt még overbetre sem hajlandóak eldobni. Az utóbbi időben ezt szűrtem le. (Sajnos sokszor pottyant le nekik a lap, ami nekem is segített csak nekik többet, de remélem ez azért meg fog fordulni rövid időn belül.) Egy szó, mint száz reméljük, hogy nem erősödik tovább a mezőny! Kíváncsi vagyok, hogy a nagy "pókerláz" mikor fog csökkenő tendenciába fordulni és ez mit hoz magával erősödést vagy gyengülést.

Dom
Válasz olegg kommentjére
2008. okt. 31. 13:22

Hát.. jelentkezem fish-nek.

Az utóbbi 2 hónap az katasztrófa, pedig úgy érzem sokkal jobban jáccom mint előtte, de gondolom minden fish így vélekedik magáról! :)

Valhalla
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 31. 14:17

Húúúú, ez nagyon gyenge! Ezért Kalapács-ütés járna!;)

E havi találmányom, mondjuk már publikáltam:

"THE OTHER SHARKS PLAY, VALHALLA KILLS"

na ez hogy tetszik? :D

castor11
Válasz Valhalla kommentjére
2008. okt. 31. 14:20

Az ilyeneket említettem az előző hozzászólásomban:

ANTES/BLINDS
Lebedinsky posts small blind ($0.10), omskuyx posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP
Huck-Sawyer folds, vnor folds, Agent O. folds, castor_11 calls $0.20, yutiboozi folds, ioutzmiz folds, Jackpot_84 folds, mia87 folds, Lebedinsky folds, omskuyx bets $0.80, castor_11 calls $0.80.

FLOP [board cards: 3H,KS,5H ]
omskuyx bets $1.40, castor_11 bets $5.10, omskuyx bets $18.79 and is all-in, castor_11 calls $15.09.

TURN [board cards: 3H,KS,5H,4S ]

RIVER [board cards: 3H,KS,5H,4S,QH ]

SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
castor_11 shows [ 3C,3D ]
omskuyx wins $40.98.

Természetesen, ha én játszottam volna így, akkor elbukom. Ez egy jó játék volt????

fejes1988
Válasz castor11 kommentjére
2008. okt. 31. 14:29

ANTES/BLINDS

PRE-FLOP
Huck-Sawyer folds, vnor folds, Agent O. folds, castor_11 calls $0.20, yutiboozi folds, ioutzmiz folds, Jackpot_84 folds, mia87 folds, Lebedinsky folds, omskuyx bets $0.80, castor_11 calls $0.80.

omskuyx bets $1.40, castor_11 bets $5.10, omskuyx bets $18.79 and is all-in, castor_11 calls $15.09.

SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
omskuyx wins $40.98.

Természetesen, ha én játszottam volna így, akkor elbukom. Ez egy jó játék volt????

jól játszottad. ha kapásból nem 5ig emelsz vissza, hanem allinig, akkor is adja, TPTK+ flush húzó, nincs az a játékos, aki dobja.

castor11
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 31. 14:37

jól játszottad. ha kapásból nem 5ig emelsz vissza, hanem allinig, akkor is adja, TPTK+ flush húzó, nincs az a játékos, aki dobja.

Akkor csak én vagyok túl nit. Esetleg megadnám az emelést, de nem tolnám vissza all-in-re. És az ellen all-in-jét sem callolnám le. Nem tudom ez mennyire -EV-s,de eddig csak buktam az ilyen szituációkkal. Max tourokon vállalom be.

CrisRoniii7
2008. okt. 31. 15:37

ANTES/BLINDS

PRE-FLOP

SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
omskuyx wins $40.98.

Sztem mindketten jól játszottatok,az enemy is...
Talán annyi,h az ellen helyében pre 1$-ig hívtam volna :D
De nem offolom tovább a topikot :D

pindrokk
2008. okt. 31. 16:57

Szerintem jó játék volt mindkét részről. TPTK+nut flush drawt sosem dobnék 100 BB-ért

Élő ügyfélszolgálat