CG-n stabil vesztő vagyok, de a tournamenteken és a heads-up SnG-ken pozitív a mérlegem. Úgyhogy az elsőt már nem is erőltetem.
Valóban, van az a tét, ahol mindig is lesznek fishek. Hisz bizonyos téteken (mondjuk
Egyébként mára talán már úgy nagyjából konszolidálodott is a helyzet, és ennél érzékelhetően erősebb már nem is lesz a mezőny. Legalábbis remélem. Erről mi a véleményetek?
Hát.. jelentkezem fish-nek.
Az utóbbi 2 hónap az katasztrófa, pedig úgy érzem sokkal jobban jáccom mint előtte, de gondolom minden fish így vélekedik magáról! :)
Húúúú, ez nagyon gyenge! Ezért Kalapács-ütés járna!;)
Az ilyeneket említettem az előző hozzászólásomban:
ANTES/BLINDS
Lebedinsky posts small blind ($0.10), omskuyx posts big blind ($0.20).
PRE-FLOP
Huck-Sawyer folds, vnor folds, Agent O. folds, castor_11 calls $0.20, yutiboozi folds, ioutzmiz folds, Jackpot_84 folds, mia87 folds, Lebedinsky folds, omskuyx bets $0.80, castor_11 calls $0.80.
FLOP [board cards: 3H,KS,5H ]
omskuyx bets $1.40, castor_11 bets $5.10, omskuyx bets $18.79 and is all-in, castor_11 calls $15.09.
TURN [board cards: 3H,KS,5H,4S ]
RIVER [board cards: 3H,KS,5H,4S,QH ]
SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
castor_11 shows [ 3C,3D ]
omskuyx wins $40.98.
Természetesen, ha én játszottam volna így, akkor elbukom. Ez egy jó játék volt????
ANTES/BLINDS
PRE-FLOP
Huck-Sawyer folds, vnor folds, Agent O. folds, castor_11 calls $0.20, yutiboozi folds, ioutzmiz folds, Jackpot_84 folds, mia87 folds, Lebedinsky folds, omskuyx bets $0.80, castor_11 calls $0.80.
omskuyx bets $1.40, castor_11 bets $5.10, omskuyx bets $18.79 and is all-in, castor_11 calls $15.09.
SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
omskuyx wins $40.98.
Természetesen, ha én játszottam volna így, akkor elbukom. Ez egy jó játék volt????
jól játszottad. ha kapásból nem 5ig emelsz vissza, hanem allinig, akkor is adja, TPTK+ flush húzó, nincs az a játékos, aki dobja.
ANTES/BLINDS
PRE-FLOP
SHOWDOWN
omskuyx shows [ AH,KH ]
omskuyx wins $40.98.