Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Letiltott account FULLTILT

Nyuzoo
2010. jan. 14. 23:19

Letiltott account FULLTILT

Sziasztok

Történt egy kisebb atrocitásom a fulltiltel még pedig letiltottak az accountomat és vele a pénzt is ami rajta volt olyan kifogással hogy nekem van még 1 accountom ezen a szoftveren.
Na most ez télleg az én balfaszsagom volt, de ugy emlékszem kb 2 éve hasznalhattam utoljára azt az accountot és még pénzt sem raktam ra. Bár véleményem szerint a szabály az szabály de undorito hogy pont akkor zárolják amikor szedném le a pénzt.Én megértem h benne van a szabalyzatba hogy csak egy lehet de nem lehetne tenni valamit hogy vissza kapjam a pénzem?

fejes1988
Válasz Nyuzoo kommentjére
2010. jan. 14. 23:25

Sziasztok

Történt egy kisebb atrocitásom a fulltiltel még pedig letiltottak az accountomat és vele a pénzt is ami rajta volt olyan kifogással hogy nekem van még 1 accountom ezen a szoftveren.
Na most ez télleg az én balfaszsagom volt, de ugy emlékszem kb 2 éve hasznalhattam utoljára azt az accountot és még pénzt sem raktam ra. Bár véleményem szerint a szabály az szabály de undorito hogy pont akkor zárolják amikor szedném le a pénzt.Én megértem h benne van a szabalyzatba hogy csak egy lehet de nem lehetne tenni valamit hogy vissza kapjam a pénzem?

Higgy nekem...Nem. :(

Nyuzoo
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. jan. 14. 23:30

!

Gondoltam amúgy de amig fenn volt a számlán a pénz addig oké volt de ahogy leszedném mar tiltás törlés hihetetlen....

pokerzoleey
2010. jan. 15. 0:06

Gondoltam amúgy de amig fenn volt a számlán a pénz addig oké volt de ahogy leszedném mar tiltás törlés hihetetlen....

Jártam egyszer hasonló cipőben.
Nekem az egész pénzt áttették a régebbi (nem rakebackes) számlámra, s ott használhattam tovább.

HEX77
2010. jan. 15. 7:32

Sziasztok

Én is így jártam, egyből bannoltak örökre. Viszont nekem a pénzt ami a számlámon volt visszaadták.

dfecco23
Válasz HEX77 kommentjére
2010. jan. 15. 9:19

A pénzt vissza kell elméletileg kapnod, lehet, hogy dobsz nekik egy e-mailt hogy elismered a hibád és hogy bla-bla-bla... Én is jártam így és megoldható a dolog, ha nem vagy velük ellenszenves...

hegedis_a
2010. febr. 4. 14:13

hello lenne egy kérdésem tudom e törölni a full tiltes számlámat mert még régebben csináltam egyet de hamis adatokkal hogy bírjak játék pénzzel játszani. vagy mit birok csinálni hogy nekerüljek ebbe a helyzetbe. a válaszokat előre is köszönöm.

Koksi10
Válasz hegedis_a kommentjére
2010. febr. 4. 14:31

Nem lehet accoutonto töröltetni a FullTilten viszont ha hamis adatokat adtál meg az első accountodnál, és nem azokat amivel most szeretnél játszani, akkor semmi akadálya nincsen hogy csinalj egy uj nevet.

want2push
Válasz hegedis_a kommentjére
2010. febr. 4. 14:32

hello lenne egy kérdésem tudom e törölni a full tiltes számlámat mert még régebben csináltam egyet de hamis adatokkal hogy bírjak játék pénzzel játszani. vagy mit birok csinálni hogy nekerüljek ebbe a helyzetbe. a válaszokat előre is köszönöm.

Ha hamis adatokkal van - és csak játékpénzben toltad rajta -, akkor az olyan, mintha nem is lenne. Minek törölni?

Vagy valami más a bibi?

geryhun
Válasz want2push kommentjére
2010. febr. 4. 15:11

nem tartom hihetőnek hogy elvették a pár dollárodat , mint ahogy írták feljebb is jópáran nekem is volt hasonló helyzetem és minden egyes dollárt visszaadtak

Élő ügyfélszolgálat