penge_mark
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. febr. 4. 21:34
A pénzt vissza kell elméletileg kapnod, lehet, hogy dobsz nekik egy e-mailt hogy elismered a hibád és hogy bla-bla-bla... Én is jártam így és megoldható a dolog, ha nem vagy velük ellenszenves...
Mi az h. nem v. velük ellenszenves???? Ők azért vannak h. segítsenek neked, kútya kötelességük azért japják a lóvét!!!!! Írj nekik, amennyiben nem utalják ki a lóvéd bizonyos időn belül, felnyomod őket!!! Aztán a hatósághoz is fordulhatsz ezzel, ha 20k ft feletti összegről van szó!!! Rakeback ide v. oda..... ők látnak mindent a számláról azt levonhatják, ha nem v. jogosult, de a többit visszakel dobják az 1.ő számlára, onnan meg kitudod venni.....
Én is jártam így!! Elég bonyolult, meg lassúak is!!! Bekérnek millió íratod,
sztem vedd ki és válts termet!! Röhej amúgy!!!
Legyél határozott, nem kell púncsolni a saját pénzedért!!!!
yoofej
Válasz penge_mark kommentjére
2010. febr. 4. 21:52
amennyiben nem utalják ki a lóvéd bizonyos időn belül, felnyomod őket!!! Aztán a hatósághoz is fordulhatsz ezzel, ha 20k ft feletti összegről van szó!!!
es megis melyik hatosaghoz fordulnal?
dfecco23
Válasz yoofej kommentjére
2010. febr. 4. 22:10
Arra én is kíváncsi lennék :)
penge_mark
2010. febr. 4. 22:20
Szerintem, ha ezt nem tudod, jobb ha nl2 nél maradsz......
prims
2010. febr. 4. 22:29
Szerintem, ha ezt nem tudod, jobb ha nl2 nél maradsz......
erre azért én is kíváncsi lennék. főleg ennek tükrében:
".....A külföldön interneten szervezett szerencsejátékban való részvételt ugyanakkor sem a szabálysértési, sem a büntetőjog nem szankcionálja, azonban az kizárólag a játékosok döntésétől függően és kockázatukra történhet. A játékban esetlegesen elért nyeremény a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 204. § (1) bekezdésének a) pontja alapján bírósági úton nem érvényesíthető a Magyar Köztársaság területén."
dfecco23
Válasz prims kommentjére
2010. febr. 4. 22:40
erre azért én is kíváncsi lennék. főleg ennek tükrében:
".....A külföldön interneten szervezett szerencsejátékban való részvételt ugyanakkor sem a szabálysértési, sem a büntetőjog nem szankcionálja, azonban az kizárólag a játékosok döntésétől függően és kockázatukra történhet. A játékban esetlegesen elért nyeremény a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 204. § (1) bekezdésének a) pontja alapján bírósági úton nem érvényesíthető a Magyar Köztársaság területén."
Bízzunk benne, hogy ez most már Márknak is megadja a megfelelő magyarázatot :)
yoofej
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. febr. 4. 22:42
Bízzunk benne, hogy ez most már Márknak is megadja a megfelelő magyarázatot :)
de en megyek vissza NL2-re, mert nem tudtam...
penge_mark
2010. febr. 4. 23:08
de en megyek vissza NL2-re, mert nem tudtam...
Jólvan akkor bebukta....
Menj is!!! Akkor lehet igazatok van.... de akkor hova a nagy Fulltilt reklám a tv be, ha gondolnak egyet, aztán a nyereményt sem kötelező kifizetniük??
Vicces egy ország....... de gondolom a nyereményt be kell vallani az Apehnál, ha véletlen átutalja a nagy Fulltilt.......
Nyuzoo
2010. febr. 5. 0:16
!
Írtunk egy korrekt levelet a supportnak és a másik accountra vissza lett térítve a pénz...Köszi Mark azér a bíztatást.:)