Medgypeti FR statjai(25k)
Nyitok egy új topicot, hátha itt jobban szem előtt lesz.Kérném, hogy a FR-es kollégák nézzék meg a statjaimat és mondják el a véleményüket róla.Köszi előre is.
Légyszi nézze meg valaki!
Peti, én tényleg nem vágom ezt a full ringet. annyit tudnék csinálni, hogy megnézem a pt-s cikket, s összehasonlítom :) de sztem jók a számok. feszes, eleget lopó, jó lapokkal 3betelő stat. tudomásom szerint R1per játszik komolyabban FR, ill. ugye Tibibácsi, de ő ha jól tudom nem használ PT-t.
Peti, én tényleg nem vágom ezt a full ringet. annyit tudnék csinálni, hogy megnézem a pt-s cikket, s összehasonlítom :) de sztem jók a számok. feszes, eleget lopó, jó lapokkal 3betelő stat. tudomásom szerint R1per játszik komolyabban FR, ill. ugye Tibibácsi, de ő ha jól tudom nem használ PT-t.
Hát, én meg a saját PT-s statjaimat se tudom a valóságban... :) De ha nyerőben vagy, akkor nagy gáz nem lehet. :)
Vagy:
Játsszál, s nyerjél :) passz.
Hát, én meg a saját PT-s statjaimat se tudom a valóságban... :) De ha nyerőben vagy, akkor nagy gáz nem lehet. :)
Vagy:
:D
Légyszi nézze meg valaki!
Számok szeritnem telejesen jók. Nekem egyedül a BB/100 nem tetszik annyira (lehetne több)
jav: Bár ahoz meg szerintem az kellene, hogy fellazuljon a VPIP és a PFR
Hasonlít az én statomhoz. :)
Hogy ez jó-e, azt nem tudom... de én is nyerek vele. :D
Számok szeritnem telejesen jók. Nekem egyedül a BB/100 nem tetszik annyira (lehetne több)
jav: Bár ahoz meg szerintem az kellene, hogy fellazuljon a VPIP és a PFR