Keress meg privátban hajós melóval kapcsolatban, az egyik barátom nagyon sokat dolgozott kint, biztos tud segíteni!
Pl a repjegyet elég megvenned, ha már elnyerted az állást...
Jelszó: angol.
Ilyeneket találok: A munkaidő minden esetben hét napból hét, napi 10-12 óra.
A mostani nyerőknek-ami mondjuk ki,már nem túl nagy réteg-is már csak egy nagyon kis százaléka válna nyerővé rövid időn belül,ha most kezdené nulláról a játékot.
A kulcs a hasznosan belefektetett idő,ugyanis több millió leosztással vagy a jobb grinderektől lemaradva.
Mert falun lakom és szinte lehetetlen munkát találni, ha találnék is akkor is az útiköltség elvinné a fizetésem nagy részét. Egyetemre/főiskolára pedig nem is akartam menni. Eredetileg szakácsnak akartam jelentkezni, de végül nem sikerült megfelelő iskolát találnom így szeptemberben beestem egy IT-s képzésre. Kb. két hónap után meguntam a sok utazást és az iskolát. Budapesten van az iskola, az innen kb. 50 kilométer, olyan 3,5 óra utazás naponta oda vissza (busz+vonat). Ebbe még belekalkuláljuk a várakozást akkor olyan 4-5 óra is elmegy csupán az utazásra szánt idővel (és erre még rájöhetnek a MÁV késések amik a végtelenségig kitolják ezt az időintervallumot).
Úgy, hogy 1-2 hónapja itthon vagyok és próbálok valami megoldást találni. Gondolkodtam rajta, hogy újraérettségizek és egyetemre megyek, de nincs olyan szak amely érdekelne, különféle menedzsment szakokon pedig nem fogok éveket vegetálni, hogy utána 3-5 évvel később szembesüljek ugyan ezzel a problémával.
Végül arra jutottam, hogy nekikezdek az angol tanulásnak és amint lehetőségem lesz rá kimegyek külföldre, jobban mondva hajóra szeretnék menni dolgozni (ha más nem jön szóba addig). Azonban ehhez tőke kell (a szüleim nem állnak úgy anyagilag, hogy ebben támogatni tudnának (ezért is megyek megint OKJ képzésre, mert addig legalább a TB-t fizetik és az utazás is kedvezményes)).
Végül is itt jön képbe maga a póker, lényegében ehhez való tőke megteremtése lenne a célom a pókerrel. Hajóra 21 éves kortól lehet menni, az jövőév eleje. Pontosan nem tudom mikor kezdődnek a szezonok. Kb. olyan 400-500 ezer Ft kellene + 70 ezer Ft egy 3 hónapos vendéglátósképzés. Legyen 600 ezer Ft, kb. 2700 USD, ennyit kellene összeszednem.
Jövő év elejéig nem nagy cucc összeszedni 2.7k USD-t. Ha minden kötél szakad akkor is ott van nl2 rb-vel együtt csak össze tudsz szedni 270 nap alatt átlag 5 beülőt. Javaslom az ilyen ultragyenge termeket mint 888 vagy PKR ott tényleg egy minimális pre+postflop tudással simán meg lehet csinálni napi 10$-t ilyen nl10 vagy még annál kissebb téteken is.
Mivel sok más kezdővel ellentétben te már a legelejétől kezdve úgy állsz hozzá, hogy pontosan tudod mit akarsz és ez egy reális cél, ezért nálad nem fog az a probléma felmerülni mint sok más kezdőnél, hogy 2 hónap alatt akarsz feljutni nl100000-re mert te Isildur vagy, és ha valami nem okés szanaszét tilteled magad.
, hogy súlyzózni sem kell ahhoz, hogy nyerő pókeres legyen! :)
Szia! Említett kis termekben ,szorgalommal 30on össze lehet szedni,amit itt a diplomákért osztogatnak.A legnehezebb a haladás, ha hozzá kell nyúlnod a rollhoz a megélhetés miatt.A szüleiddel lesz pár meneted,ha olyan pozícióban tolod,h inkább elmész fake okjzni ,csak a véleményük miatt.Ha emellett még azt látják,h online pókerezel jihad lesz.És sok idő,mire pénzel betömheted a laikus szájakat.
Nyárra,meg kb a tudás lesz meg arra,h egy évem belül össze szedd magad.De a legnagyobb gond a folyamatos anyagi nyomás lesz.
De szerintem,ha szorgalmas vagy,kitartó, tanulékony ,akkor a legjobb alternatíva!
póker mindig lesz...10 év múlva is jó megélhetést fog biztosítani a legjobbaknak, így hát a legjobbá kell válni ^^
póker mindig lesz...10 év múlva is jó megélhetést fog biztosítani a legjobbaknak, így hát a legjobbá kell válni ^^
Érdemes belekezdeni komolyabban, ha van rá időm vagy keressek más területet?
Jelenleg 20 éves vagyok és nem igazán van tervem a jövőre nézve. Szeptemberben kezdtem el egy OKJ képzést, de otthagytam, februárban kezdek egy újat (ezt sem fogom befejezni csak a szüleim nem engedik, hogy otthon "üljek"). Jelenleg angolt tanulok (most kezdtem el).
Az online pókerrel kb. 1,5 éve ismerkedtem meg, de komolyabban nem foglalkoztam vele. Többször beleakartam kezdeni, de mindig bizonytalan voltam. Most viszont lenne olyan 100-150 $ kezdőtőkém. Suli mellett (februártól) napi 5-8 órát tudnék a pókerre fordítani (hétköznap, hétvégén végül is az egész nap).
Lényegében tapasztalt játékosok véleményére lennék kíváncsi. Azért kérem ki a véleményeteket, mert jóformán egyetlen egy játékost sem találtam akik az elmúlt években kezdtek volna játszani (2012-2013). Azonban rengetegen vannak akik 1-2 bejegyzés erejéig (blog, napló) írnak valamit utána pedig inaktívvá válnak. Nem igazán tudom eldönteni, hogy ez azért van, mert lusták vagy azért, mert rájöttek, hogy nem éri meg.?
Abban az esetben, ha nekikezdek, akkor a PS-en vagy az FTP-n szeretnék NL SH CG-t játszani.
Milyenek lennének az én helyzetemben a reális célkitűzések (tudom, hogy személyfüggő) ? Pl. nyár végéig nl 25-50 irreális (nl2-ről)?
Tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm a válaszokat!
nem gondolom, hogy ettől már lesz nehezebb a mezőny, mindég lesznek új fishek és regek is fogják abbahagyni egyszer a játékot, oktatást sem lehet már ettől nagyobb szintre vinni. Ennyi! Ha meg Amerikában megint legalizáció lesz (ami már mozgolódásban van) akkor meg megint arany élet,igaz én nem tudom milyen volt a póker a fekete péntek előtt mert akkor még nem játszottam csak olvastam, hogy akkor volt igazán nagy pénz benne.