Végül is itt jön képbe maga a póker, lényegében ehhez való tőke megteremtése lenne a célom a pókerrel. Hajóra 21 éves kortól lehet menni, az jövőév eleje. Pontosan nem tudom mikor kezdődnek a szezonok. Kb. olyan 400-500 ezer Ft kellene + 70 ezer Ft egy 3 hónapos vendéglátósképzés. Legyen 600 ezer Ft, kb. 2700 USD, ennyit kellene összeszednem.
Hogyha csak azért....
Főleg Így:
Utoljára aktív2014. 01. 25. 16:21
Kim megmondja a kafát! :D
Mert falun lakom és szinte lehetetlen munkát találni, ha találnék is akkor is az útiköltség elvinné a fizetésem nagy részét. Egyetemre/főiskolára pedig nem is akartam menni. Eredetileg szakácsnak akartam jelentkezni, de végül nem sikerült megfelelő iskolát találnom így szeptemberben beestem egy IT-s képzésre. Kb. két hónap után meguntam a sok utazást és az iskolát. Budapesten van az iskola, az innen kb. 50 kilométer, olyan 3,5 óra utazás naponta oda vissza (busz+vonat). Ebbe még belekalkuláljuk a várakozást akkor olyan 4-5 óra is elmegy csupán az utazásra szánt idővel (és erre még rájöhetnek a MÁV késések amik a végtelenségig kitolják ezt az időintervallumot).
Úgy, hogy 1-2 hónapja itthon vagyok és próbálok valami megoldást találni. Gondolkodtam rajta, hogy újraérettségizek és egyetemre megyek, de nincs olyan szak amely érdekelne, különféle menedzsment szakokon pedig nem fogok éveket vegetálni, hogy utána 3-5 évvel később szembesüljek ugyan ezzel a problémával.
Végül arra jutottam, hogy nekikezdek az angol tanulásnak és amint lehetőségem lesz rá kimegyek külföldre, jobban mondva hajóra szeretnék menni dolgozni (ha más nem jön szóba addig). Azonban ehhez tőke kell (a szüleim nem állnak úgy anyagilag, hogy ebben támogatni tudnának (ezért is megyek megint OKJ képzésre, mert addig legalább a TB-t fizetik és az utazás is kedvezményes)).
Végül is itt jön képbe maga a póker, lényegében ehhez való tőke megteremtése lenne a célom a pókerrel. Hajóra 21 éves kortól lehet menni, az jövőév eleje. Pontosan nem tudom mikor kezdődnek a szezonok. Kb. olyan 400-500 ezer Ft kellene + 70 ezer Ft egy 3 hónapos vendéglátósképzés. Legyen 600 ezer Ft, kb. 2700 USD, ennyit kellene összeszednem.
zeoos77 írtam pü-t.
5K € Tőkéből jó pénzt lehet csinálni sportfogadásból! a 63-on megmondják a tutit:))
5K € Tőkéből jó pénzt lehet csinálni sportfogadásból! a 63-on megmondják a tutit:))
Akit érdekel annak igen!