nem ez a két legjobb játékosállománnyal rendelkező terem?
ezen belül is sorrendbe kellene rakni?:)
Mekkora téten? Pokerstars:
0.05/0.10 nagyon gyenge a mezőny és rengeteg asztal van. 6/3 az 40%+ feletti vp mutatóval rendelkezik. 1 gyenge 20-30% os és maximum 1 jó játékos.
0.10/0.25 mindig sikerült találni 6db olyan asztalt ahol minimum 2-3 40%+ os játékos van.
0.25/0.50 1, átlagosan 2 bohóccal rendelkező asztalokat simán találsz bármikor.
1/2-2/4 ez már keményebb dió. nagyon sok a regulár de asztalonként 1 igazi fish mindig ül.
Sztem starson erősen verhető a mezőny. Sajnos a full tilttel nem tudom összehasonlítani de van egy olyan érzésem, hogy ott erősebb lehet a mezőny. Hisz ott van rakeback ajánlat ami a regulároknak tetszetős. Itt meg csak havi $285 dolláros bonuszokat tudsz vásárolni a pontjaidból. (max a 650 es van még ami eltörpül a hasonló szinten játszó full tilt regulár rakebackje mellett)
Ha nem érdekel a rakeback sztem mindenképpen a stars a jó választás
Ha a Full Tilt poker és a Pokerstars között kellene választani akkor ti melyiket választanátok?
Most itt nem a rakeback érdekel hanem a játékosállomány erőssége. 6 max asztalokra vonatkozik a kérdésem.
Szerintem mind a ketto terem eros jatekosok szempontjabol, a rakeback pedig nagyon sok BB/100-at jelenthet... Full Tiltnek talan jobb a kliense (bar Starson meg nem jatszottam)...
Szerintem mind a ketto terem eros jatekosok szempontjabol, a rakeback pedig nagyon sok BB/100-at jelenthet... Full Tiltnek talan jobb a kliense (bar Starson meg nem jatszottam)...
Hát nekem a PS jön be:):)Mondjuk kinek mi:)
Igaz ami igaz a full tilt is jó csak engem irritál az a hang amikor emlnek:S:S
komolyan...:)
1 kérdés:Hogyan játszik 1 fish???
erre sose tudtam rájönni:D:D
Hm...Everesten (NL10en, NL25ön) könnyen felismerheted őket. Nincs más dolgod, mint a kurzort az illető nevére csúsztatni és máris láthatod az adatait. Ha a nemzetiség szó mellett a francia szó szerepel, akkor fish az illető.
Másik ismertető jelük, hogy vagy 1BB-t emelnek (akkor is, ha már vagy 30BB van a potban) vagy potnyit...esetenként allint az A párjukra 2-es, 3-as kickerrel.
Hm...Everesten (NL10en, NL25ön) könnyen felismerheted őket. Nincs más dolgod, mint a kurzort az illető nevére csúsztatni és máris láthatod az adatait. Ha a nemzetiség szó mellett a francia szó szerepel, akkor fish az illető.
Ennek a topicnak a végére szúrom, nem akartam újat nyitni. Márciusban microgaming teremben játszom a jó bónusz ajánlatuk, és a sok gyenge játékos miatt. A problémám az hogy 12K hand alatt egyszerűen nem tudtam nyerni. Novemberben ebben a hálózatban már lejátszottam egy bonuszt kb. 30K hand alatt hasonló ereménytelenséggel.
A dolog bosszant, mert úgy látom hogy itt sokkal gyengébbak az ellenfelek mint a Fulltilt-en ahol alapból játszani szoktam. A microgaming-en viszont állandóak bad beat-ek, főleg a magas párokkal. Ugyanez volt novemberben is, akkor annyira idegesített hogy az AA-t elkezdtem a következőképpen játszani: preflop emelés 40-50BB, a flopon rátolni a maradékot. A vicc az hogy adták pl. K8-al, AK-val stb. és rendre le is mákoltak. Annyira elegem lett hogy a PT-ből is kitöröltem a novemberi menetet.
Sajnos nem sikerült beszúrnom a két terem PT grafikonját, de a lényeg hogy az FTP-n 5,5 BB/100-at játszottam 124K hand alatt, a Microgamingen olyan -1 BB/100-at 42K hand alatt.
Nem értem hogy gyengébb ellenfelek ellen miért nem tudok nyerni. A microgamingen pl. alig kell foglalkozni az asztalválasztással, mert az asztalok felén 20 nagyvak körüli potátlag, és 40-50% körüli flopnézés megy. Ilyen asztalt az FTP-n csak elvétve találni. Az FTP-n folyamatosan néznem kell a lobbyt, és váltogatni az asztalokat, itt beülhetek szinte bárhová akár 2-3 órás menetekre is, mert nagyon ritka hogy az asztal befeszül.
Bocs a hosszú eszmefuttatásért.:)
Köszi a válaszokat.
Bár én szinte csak itt játszom, s nem tudom, hogy milyennek kell lenni az asztalátlagnak, flopnézésnek, amit ezzel kapcsolatban írsz, az helyén való. De ami a játékosállományt illeti, az szerintem elég erős. Totál idiótákat nem nagyon találsz. Agressiívak, már NL20-on rengeteg 3bet van preflop, ami állítólag máshol még nem jellemző.