Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Melyek a legideálisabb termek

peterpanic
Válasz zoltanh kommentjére
2008. febr. 18. 18:01

nem ez a két legjobb játékosállománnyal rendelkező terem?

ezen belül is sorrendbe kellene rakni?:)

zoltanh
Válasz Valetudox kommentjére
2008. febr. 18. 18:10

Mekkora téten? Pokerstars:

0.05/0.10 nagyon gyenge a mezőny és rengeteg asztal van. 6/3 az 40%+ feletti vp mutatóval rendelkezik. 1 gyenge 20-30% os és maximum 1 jó játékos.

0.10/0.25 mindig sikerült találni 6db olyan asztalt ahol minimum 2-3 40%+ os játékos van.

0.25/0.50 1, átlagosan 2 bohóccal rendelkező asztalokat simán találsz bármikor.

1/2-2/4 ez már keményebb dió. nagyon sok a regulár de asztalonként 1 igazi fish mindig ül.

Sztem starson erősen verhető a mezőny. Sajnos a full tilttel nem tudom összehasonlítani de van egy olyan érzésem, hogy ott erősebb lehet a mezőny. Hisz ott van rakeback ajánlat ami a regulároknak tetszetős. Itt meg csak havi $285 dolláros bonuszokat tudsz vásárolni a pontjaidból. (max a 650 es van még ami eltörpül a hasonló szinten játszó full tilt regulár rakebackje mellett)

Ha nem érdekel a rakeback sztem mindenképpen a stars a jó választás

Köszi a kimerítő választ. :)
Le akarok telepedni hosszú időre az egyik helyen ezért kérdeztem.
PS : nekem jobban bejön a felülete és már volt real moneys számlám is, de az már rég volt azóta ongamen vergődök, de már végleg ott akarom hagyni őket.
6 maxot is most akarom komolyabban elkezdeni (eddig full ringet toltam) 5 maxot próbáltam ongamen, de valahogy nem jött be, egyszerűen szerintem tűl türelmetlen voltam az ottani mezőnyhöz.
Supernova szinthez kb mennyit handet kell nyomni havonta és milyen téten?
Jó attól még nagyon messze vagyok csak úgy kérdezem, mert érdekel :)
Jah és még ami pozitív mind a két teremtől az, hogy Visa oda vissza már megy.

kanrich_
Válasz zoltanh kommentjére
2008. febr. 18. 23:27

Ha a Full Tilt poker és a Pokerstars között kellene választani akkor ti melyiket választanátok?
Most itt nem a rakeback érdekel hanem a játékosállomány erőssége. 6 max asztalokra vonatkozik a kérdésem.

Nemrég próbálgattam mindkettőt, és én nem érzek nagy különbséget. Ergó a FT-et érdemes sztem választani a RB miatt!

Godmode
Válasz Valetudox kommentjére
2008. febr. 19. 2:00

Szerintem mind a ketto terem eros jatekosok szempontjabol, a rakeback pedig nagyon sok BB/100-at jelenthet... Full Tiltnek talan jobb a kliense (bar Starson meg nem jatszottam)...

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2008. febr. 19. 11:20

Szerintem mind a ketto terem eros jatekosok szempontjabol, a rakeback pedig nagyon sok BB/100-at jelenthet... Full Tiltnek talan jobb a kliense (bar Starson meg nem jatszottam)...

A Starsnak szerintem jobb a kliense. Az a kliens komolyan mondom mindent tud, amit tudni kell egy kliensnek :) A Full Tilt sem rossz persze, de nekem a Stars jobban tetszik, szerintem talán a legjobb az összes közül.

ui: De ahogy látszik, azt hogy kinek mi tetszik, az tényleg egyénfüggő.

jetikegabber
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. febr. 19. 12:45

Hát nekem a PS jön be:):)Mondjuk kinek mi:)
Igaz ami igaz a full tilt is jó csak engem irritál az a hang amikor emlnek:S:S
komolyan...:)
1 kérdés:Hogyan játszik 1 fish???
erre sose tudtam rájönni:D:D

Acelsziv
Válasz jetikegabber kommentjére
2008. febr. 19. 14:10

Hm...Everesten (NL10en, NL25ön) könnyen felismerheted őket. Nincs más dolgod, mint a kurzort az illető nevére csúsztatni és máris láthatod az adatait. Ha a nemzetiség szó mellett a francia szó szerepel, akkor fish az illető.
Másik ismertető jelük, hogy vagy 1BB-t emelnek (akkor is, ha már vagy 30BB van a potban) vagy potnyit...esetenként allint az A párjukra 2-es, 3-as kickerrel.

kanrich_
Válasz Acelsziv kommentjére
2008. febr. 19. 15:03

Hm...Everesten (NL10en, NL25ön) könnyen felismerheted őket. Nincs más dolgod, mint a kurzort az illető nevére csúsztatni és máris láthatod az adatait. Ha a nemzetiség szó mellett a francia szó szerepel, akkor fish az illető.

Ez nagyon tetszik :D

Egyébként a fish fő jellegzetessége még, hogy majdnem minden partiban részt vesz, preflop nem szabadul meg lapjától. Ha bármilyen draw-ja van, akkor arra megy, és mindent megad függetlenül a hívás méretétől. Ha neki van lapja, akkor viszont nem hív, egyáltalán nem agresszív.

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 9. 10:38

Ennek a topicnak a végére szúrom, nem akartam újat nyitni. Márciusban microgaming teremben játszom a jó bónusz ajánlatuk, és a sok gyenge játékos miatt. A problémám az hogy 12K hand alatt egyszerűen nem tudtam nyerni. Novemberben ebben a hálózatban már lejátszottam egy bonuszt kb. 30K hand alatt hasonló ereménytelenséggel.

A dolog bosszant, mert úgy látom hogy itt sokkal gyengébbak az ellenfelek mint a Fulltilt-en ahol alapból játszani szoktam. A microgaming-en viszont állandóak bad beat-ek, főleg a magas párokkal. Ugyanez volt novemberben is, akkor annyira idegesített hogy az AA-t elkezdtem a következőképpen játszani: preflop emelés 40-50BB, a flopon rátolni a maradékot. A vicc az hogy adták pl. K8-al, AK-val stb. és rendre le is mákoltak. Annyira elegem lett hogy a PT-ből is kitöröltem a novemberi menetet.

Sajnos nem sikerült beszúrnom a két terem PT grafikonját, de a lényeg hogy az FTP-n 5,5 BB/100-at játszottam 124K hand alatt, a Microgamingen olyan -1 BB/100-at 42K hand alatt.

Nem értem hogy gyengébb ellenfelek ellen miért nem tudok nyerni. A microgamingen pl. alig kell foglalkozni az asztalválasztással, mert az asztalok felén 20 nagyvak körüli potátlag, és 40-50% körüli flopnézés megy. Ilyen asztalt az FTP-n csak elvétve találni. Az FTP-n folyamatosan néznem kell a lobbyt, és váltogatni az asztalokat, itt beülhetek szinte bárhová akár 2-3 órás menetekre is, mert nagyon ritka hogy az asztal befeszül.

Bocs a hosszú eszmefuttatásért.:)

Köszi a válaszokat.

Littlemage
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 9. 11:04

Bár én szinte csak itt játszom, s nem tudom, hogy milyennek kell lenni az asztalátlagnak, flopnézésnek, amit ezzel kapcsolatban írsz, az helyén való. De ami a játékosállományt illeti, az szerintem elég erős. Totál idiótákat nem nagyon találsz. Agressiívak, már NL20-on rengeteg 3bet van preflop, ami állítólag máshol még nem jellemző.

Élő ügyfélszolgálat