Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mi a Te célod a pókerrel?

differentborder
Válasz ____vonal____ kommentjére
2011. szept. 11. 22:20

mindet...?? :D

Többet!:D

Joke84
Válasz differentborder kommentjére
2012. máj. 8. 21:42

Célom a havi 200k Huf. Szerintem nem sok.

Ramboszilvi
Válasz Joke84 kommentjére
2012. máj. 20. 16:23

Nyerő pókerjátékos akarok lenni,és minden padlózás után felkelek,volt már jónéhány,mindenből tanulok,mindenből tanulni akarok és ha eljön az ideje profitálni a tanulmányokból!

makalele88
Válasz Slash kommentjére
2012. aug. 18. 14:08

pokerstory

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni , hogy az alábbi szituációnál mit kell cselekedni?
Már több éve pókerezek de még ilyen szituáciom nem volt.Egy ismerősőmnél cash gameztünk és nagy vak pozicióban kaptam egy :Jc::Kc:.Prefloppon hivás volt 800 ig amit csak megadtam , 3 an néztünk floppot.Flop :Jd::Jh::Ks: , tehát flop fulom volt!Én voltam az elsö beszélő chekeltem.Az utánnam ülő is chekkelt mire az osztó pozicióban ülő játékos :Qd::8c: -ára 2500 ig hivott.Gondolkozom csak megadom 2 en maradtunk.
Turn :7s: chekkelek mire ö megint hiv 3000ft-t.Gondolkozom , mintha nem lenne jó lapom csak azért hogy megadja az allinemet .Már épp toltam befelé az allint de az osztó nem figyelt és kicsapja a rivert :4d:.Erre az ellenfél mondja hogy forditsam ki a lapjaimat és lefelezzük a kaszát mert kicsapta az utolsó lapot .Csak kivánics lennék a véleményetekre hogy ilyenkor mi az eljárás?

nimga
Válasz makalele88 kommentjére
2012. aug. 18. 14:11

nem tudom mi a helyzet ilyenkor, de biztos hogy ide szántad ezt? :)

pszibu
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. aug. 18. 14:45

Isten ments hogy flame legyen, de elég komolytalannak tűnnek a rajzfigurák az asztaloknál.

így másfél év távlatából persze könnyű okosnak lenni, de már ebből is látszott, hogy baj lesz a céggel...

Pucuka
2012. aug. 18. 14:52

Sziasztok!

Már több éve pókerezek de még ilyen szituáciom nem volt.Egy ismerősőmnél cash gameztünk és nagy vak pozicióban kaptam egy :Jc::Kc:.Prefloppon hivás volt 800 ig amit csak megadtam , 3 an néztünk floppot.Flop :Jd::Jh::Ks: , tehát flop fulom volt!Én voltam az elsö beszélő chekeltem.Az utánnam ülő is chekkelt mire az osztó pozicióban ülő játékos :Qd::8c: -ára 2500 ig hivott.Gondolkozom csak megadom 2 en maradtunk.
Turn :7s: chekkelek mire ö megint hiv 3000ft-t.Gondolkozom , mintha nem lenne jó lapom csak azért hogy megadja az allinemet .Már épp toltam befelé az allint de az osztó nem figyelt és kicsapja a rivert :4d:.Erre az ellenfél mondja hogy forditsam ki a lapjaimat és lefelezzük a kaszát mert kicsapta az utolsó lapot .Csak kivánics lennék a véleményetekre hogy ilyenkor mi az eljárás?

Semmiképp sem split. Vissza kellett volna keverni a rivert => :4d:-el együtt megkeverni a paklit és ha megadja az allined akkor égetés nélkül kicsapni megint a rivert.

L.T.
2012. aug. 18. 15:01

Sziasztok!

Mi az a három mondat ami elhangzik egy pókerezésnek induló verekedés előtt?

tomi996
Válasz L.T. kommentjére
2012. aug. 18. 15:11

Mi az a három mondat ami elhangzik egy pókerezésnek induló verekedés előtt?

:) :)

vadallat
Válasz kanrich_ kommentjére
2012. aug. 18. 16:10

én berágtam volna az osztóra... jobbcsapott, bal felütés ... ezek a szavak járnának a fejemben :D problem?

Élő ügyfélszolgálat