Pontosítanám: egy elérhető de konkrét, pontosan megfogalmazott, ellenőrizhető célt kell kitűzni! Pl havi 1000 usd jövedelem. Ezt könnyű ellenőrizni magunkban,h sikerült e vagy sem.
Barátom elég érdekes egy logikád van. Azért mert én nem tehetem meg, hogy napi 12 órát pókerezzek majd megnézzek 3-4 oktató videót és elemezzem a játékom, Ebből az következik, hogy "megjátszós" valaki :D (Y). Ezektől a dolgoktól függetlenül szerethetem annyira a pókert mint te vagy bárki más. Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t, de tudod én jobban szeretem szép fokozatosan feljebb rakni a mércét és a földön maradni.;)
Boldog új évet mindenkinek előre is. :D
az elég jó Cognac igen :))
Barátom elég érdekes egy logikád van. Azért mert én nem tehetem meg, hogy napi 12 órát pókerezzek majd megnézzek 3-4 oktató videót és elemezzem a játékom, Ebből az következik, hogy "megjátszós" valaki :D (Y). Ezektől a dolgoktól függetlenül szerethetem annyira a pókert mint te vagy bárki más. Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t, de tudod én jobban szeretem szép fokozatosan feljebb rakni a mércét és a földön maradni.;)
Boldog új évet mindenkinek előre is. :D
utálom ha barátomnak szólítanak
A dobozban lévő kicsmacska szeretnék lenni.
Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t
VSOP!!!! fészpalm!!!!! yeeeeeehaaaaaaaaaaaa :D :D :D
Nagyon nagyon sok pénzt keresni,és megélni belőle! Ennyi!!
Nekem lesz egy olyan városom amelyben én leszek az úr és az lesz a neve ,hogy POKER ATTLASZ :2c::3c::4c::5c::6c::7c::8c::9c::Tc::Jc::Qc::Kc::Ac::2d::3d::4d::5d::6d::7d::8d::9d::Td::Jd::Qd::Kd::Ad::2h::3h::4h::5h::6h::7h::8h::9h::Th::Jh::Qh::Kh::Ah: :2s::3s::4s::5s::6s::7s::8s::9s::Ts::Js::Qs::Ks::As: ott pokerről szól az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)