Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mi a Te célod a pókerrel?

Holdenper
Válasz lecso10 kommentjére
2012. dec. 29. 12:55

Pontosítanám: egy elérhető de konkrét, pontosan megfogalmazott, ellenőrizhető célt kell kitűzni! Pl havi 1000 usd jövedelem. Ezt könnyű ellenőrizni magunkban,h sikerült e vagy sem.

Öööö nem?
Ez nem cél, ez csak egy vágy.
Egy jó pókeres cél lehet:
- Havi összesen körülbelül 150 órát szeretnék pókerrel, és az azzal kapcsolatos dolgokkal foglalkozni
- 2500 sng-t lejátszok
- 30 órát a játékom fejlesztésére fordítok (elemzés, videózás, cikkek)
- 5 órát a mental gamem fejlesztésére
- 15 óra erőnléti edzés, hogy jobban bírjam a hosszú grindokat.

És ezt még ki lehet bővíteni, hogy abban a hónapban milyen cikkeket/videókat akarsz megnézni, miből álljon az erőnléti edzés, stb.

Vagy lehet havi összegyűjtött VPP (vagy a teremben az annak megfelelő pont), hand/sng/mtt mennyiség, lejátszott óra.

A profit nagyon rossz cél, mert tőlünk független valamennyire, és ha jól játszunk, sokat toljuk a hónapban, de rosszul futunk, és nem érjük el csak frusztráltak leszünk, és csökken a motivációnk.
Roi vagy bb/100 cél se jó pont ezért.

A lényeg, hogy olyan célt tűzz ki magad elé, aminek elérése csak rajtad múlik

Madridfans19
Válasz vadallat kommentjére
2012. dec. 29. 19:45

Barátom elég érdekes egy logikád van. Azért mert én nem tehetem meg, hogy napi 12 órát pókerezzek majd megnézzek 3-4 oktató videót és elemezzem a játékom, Ebből az következik, hogy "megjátszós" valaki :D (Y). Ezektől a dolgoktól függetlenül szerethetem annyira a pókert mint te vagy bárki más. Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t, de tudod én jobban szeretem szép fokozatosan feljebb rakni a mércét és a földön maradni.;)

Boldog új évet mindenkinek előre is. :D

dlotomi
Válasz Madridfans19 kommentjére
2012. dec. 30. 2:54

az elég jó Cognac igen :))

vadallat
2012. dec. 30. 2:57

Barátom elég érdekes egy logikád van. Azért mert én nem tehetem meg, hogy napi 12 órát pókerezzek majd megnézzek 3-4 oktató videót és elemezzem a játékom, Ebből az következik, hogy "megjátszós" valaki :D (Y). Ezektől a dolgoktól függetlenül szerethetem annyira a pókert mint te vagy bárki más. Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t, de tudod én jobban szeretem szép fokozatosan feljebb rakni a mércét és a földön maradni.;)

Boldog új évet mindenkinek előre is. :D

egy tanulságod van: nem vagyok a barátod. engem nem érdekel mi hangzott volna jobban. ha szereted a pokert, ne akard csinálni hanem csináld. ennyi.

vadallat
Válasz kanrich_ kommentjére
2012. dec. 30. 2:58

utálom ha barátomnak szólítanak

kukiszabi
2012. dec. 30. 3:22

A dobozban lévő kicsmacska szeretnék lenni.

Image

fejes1988
2012. dec. 30. 10:59

Persze az tényleg jobban hangzott volna, ha azt írom jövőre szeretnék nyerni VSOP-t

[video=youtube;Pcfh5l7qgfI]http://www.youtube.com/watch?v=Pcfh5l7qgfI[/video]

vadallat
2012. dec. 30. 13:43

VSOP!!!! fészpalm!!!!! yeeeeeehaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Masters800
2013. jan. 12. 22:34

Nagyon nagyon sok pénzt keresni,és megélni belőle! Ennyi!!

Atuki
Válasz Bajkevero kommentjére
2013. jan. 27. 16:48

Nekem lesz egy olyan városom amelyben én leszek az úr és az lesz a neve ,hogy POKER ATTLASZ :2c::3c::4c::5c::6c::7c::8c::9c::Tc::Jc::Qc::Kc::Ac::2d::3d::4d::5d::6d::7d::8d::9d::Td::Jd::Qd::Kd::Ad::2h::3h::4h::5h::6h::7h::8h::9h::Th::Jh::Qh::Kh::Ah: :2s::3s::4s::5s::6s::7s::8s::9s::Ts::Js::Qs::Ks::As: ott pokerről szól az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Élő ügyfélszolgálat