Én meg akarom dugni a Salma Hayek-et, a Halle Berry-t így első körben, aztán majd meglátjuk.
Én meg akarom dugni a Salma Hayek-et, a Halle Berry-t így első körben, aztán majd meglátjuk.
Velvet - Blogok - A terhes Halle Berry elkezdett bálnásodni
Rövidtávú : a bónuszért berakott 20usd-t feltornászi 200-ra (már csak 60 hiányzik:)) feljebb lépni NL2-ről, és leküzdeni azt a parázást hogy azért játszok keveset mert "félek" hogy elvesztem amit nyertem. Tilt kontroll már egész jó.
Középtáv : Többet foglalkozni a játékkal, megérteni teljesen pár dolgot a pókerről pl ICM, és jól alkalmazni.
Hosszútávú : A munkahelyemen megkeresett pénznek min. dupláját megkeresni éves átlagban a játékkal:)
most mindkettőt játszom mikor melyikre van idő, kb azonos sikerrel. Mindkettőt szeretem valamiért. Azt mondod érdemesebb egyikre ráfeküdni teljesen a másikat meg "hanyagoljam"?
most mindkettőt játszom mikor melyikre van idő, kb azonos sikerrel. Mindkettőt szeretem valamiért. Azt mondod érdemesebb egyikre ráfeküdni teljesen a másikat meg "hanyagoljam"?
Mint sng-ben már eléggé jártas ember azt mondom rohadt messziről kerüld el az sng-t.
Máig bánom egy kicsit, hogy nem CG-vel kezdtem.
SNG egy bizonyos specifikus tudást igényel, amit nagyon nehéz elsajátítani. Könyebb mikrótéten az elején sikereket elérni, de nem tanulsz annyit mint CG-nél. CG egy olyan alaptudást ad, amit utána bárhol tudsz kamatoztatni, míg fordítva ez nem igaz.
Mint sng-ben már eléggé jártas ember azt mondom rohadt messziről kerüld el az sng-t.
Máig bánom egy kicsit, hogy nem CG-vel kezdtem.
SNG egy bizonyos specifikus tudást igényel, amit nagyon nehéz elsajátítani. Könyebb mikrótéten az elején sikereket elérni, de nem tanulsz annyit mint CG-nél. CG egy olyan alaptudást ad, amit utána bárhol tudsz kamatoztatni, míg fordítva ez nem igaz.
én cg-ről tértem át sng-re, azóta lettem nyerő játékos.
igaz, kb. egy éve csak hu sng turbo-t játszom, de ha
úgy nézzük, az is sng...
csak úgy halkan súgom meg, hogy MRJ mester tudásából
elcsenve hangyányit, ps-en verem a $30-at munka mellett,
elég faja roi-val