És ha meg szabad kérdezni, mennyit hoz ez a kényelmes élet havonta kb? ;)
És ha meg szabad kérdezni, mennyit hoz ez a kényelmes élet havonta kb? ;)
Lol... Kis kiváncsi
Messze nem eleget.... Van olyan honap, hogy a költsegekre futtja, van olyan, hogy ki kell potolni :-) Igazábol most aprilis elejetöl vagtam ujra bele komolyabban... eddig inkább a szórakozás és a pihenés volt előtérben. Pont ezért is találtam ki, hogy 1-2 pókeressel összeköltözök, csapatban jobb dolgozni címszó alatt.....
NL25-ön össze lehet szedni havi 2-3k-t.
Nl50-en azért a 4-5k megvan havonta, mikor hogy, álltalában bónuszok nélkül megy ez az összeg.
Sztem egy grinder élete 80k Hand felett keződik havonta.
Ki hogy bírja idegekkel :D
NL25-ön össze lehet szedni havi 2-3k-t.
Nl50-en azért a 4-5k megvan havonta, mikor hogy, álltalában bónuszok nélkül megy ez az összeg.
Sztem egy grinder élete 80k Hand felett keződik havonta.
Ki hogy bírja idegekkel :D
4-5K havonta NL50-en?Na azért szerintem az nem igazán mondható átlagosnak...Vagy csak bennem van a hiba?:)
Miért a 2-3K NL25ön reális?:)
100k hand (170-180 óra SH játék 6-7 asztalon) esetén bónuszok és rakeback nélkül 4-5k-t nyerni NL50-en, az 4-5 BB/100-at jelent. Nem egyszerű, de azért teljesíthető, átlagosnak viszont én se mondanám. :)
100k hand (170-180 óra SH játék 6-7 asztalon) esetén bónuszok és rakeback nélkül 4-5k-t nyerni NL50-en, az 4-5 BB/100-at jelent. Nem egyszerű, de azért teljesíthető, átlagosnak viszont én se mondanám. :)
Nem vitatkozni akarok, biztos volt már errol szó másik topicban, de attól, hogy valaki csak a pokerbol él, az még messze nem profi pokeres szerintem...
Nálam a profi pokeres minimum NL1000-en kezdodik, aki havonta indul 1-2 nagyobb nevezésu (pl. EPT)élo versenyen.