Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Milyen egy online poker profi élete?

herrbert74
Válasz Argentína kommentjére
2008. ápr. 20. 2:00

Profi az, aki abból él. Aztán hogy azon belül milyen jó, az egy másik kérdés. Az eredeti kérdés meg szerintem pont a kis grindelőkre vonatkozott, mint pl. én.

Zoleee
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. ápr. 20. 2:26

Profi az, aki abból él. Aztán hogy azon belül milyen jó, az egy másik kérdés. Az eredeti kérdés meg szerintem pont a kis grindelőkre vonatkozott, mint pl. én.

Egyetértek. Nincs köze a tétnek hozzá...

Argentina!
Nevezzük hivatásos pókeresnek, ha nem tetszik a profi kifejezés....::)

Dom
Válasz naná hogy kommentjére
2008. ápr. 20. 6:52

...NL25-ön össze lehet szedni havi 2-3k-t.
... :D

Jesszusom...

Én NL20-on számolgattam, napi kb. 400-500 hand játékkal (1,5-2 óra, 4 asztalon, FR), hogy, ha átlagosan összejön napi 1 BI, akkor már jó!!
Egyesek már ezt sem feltétlenül tartották reálisnak. Még én sem tudtam hozni...
Elképzelni nem tudom, hogy 2-3k-hoz mennyit kellene jáccanom, de sztem az már kényszermunka kategória... gályázás! :D

Littlemage
Válasz Dom kommentjére
2008. ápr. 20. 10:38

Ha eljutok oda, akkor beszámolok róla ;)

Amugy 4-500 hand alatt 1 BI, az 10 PTBB/100, tehát nem lehetetlen ezen a limiten.

de ha belegondolsz 5-6 óra játékkal, legyen csak napi 4 beülő, akkor már nagyjából ott van az ember. s ilyen sok játékkal azért RB is alakul.

Erda
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 21. 22:24

tudom, hogy blog olvasással is megkaphattam volna ezeket az infokat, de ki kellett volna hámozni belőle. én pedig konkrétan ezekre a kérdésekre voltam kiváncsi. egyszerűbb volt így. köszönöm a válaszokat : ).

egyébként azt a kérdést félreértettétek, hogy mit csináltatok pókerezés előtt. nem úgy értettem, hogy mielőtt leültök pókerezni mit csináltok, hanem, hogy az életben megelőzőleg mivel foglalkoztatok.

Élő ügyfélszolgálat